zondag 25 november 2012

Dinsdag 20 november t/m zondag 25 november 2012 een paar rustige dagen, dan Thanksgiving en Black Friday

Dinsdag 20 november 2012:
We doen de inkopen voor het Thanksgiving diner, natuurlijk mag de kalkoen daar niet bij ontbreken. 
Aangevuld met een heerlijke salade, gebakken aardappeltjes en crandberry compote moet dat toch wel gaan smaken! Vanavond arriveren er nog vrienden, zij hebben een townhouse op Coral Cay, ook zij komen met Thanksgiving eten, hierdoor zijn we dan totaal met 7 personen. Gezellig !

Woensdag 21 november 2012:
Vandaag een rustige dag, lekker genieten van de zon.
's Avonds gaan we gezellig met zijn 3en eten bij Long Horn.

Donderdag 22 november 2012 Thanksgiving day:
Nel en ik treffen 's morgens de voorbereidingen voor het  diner.
De salade wordt gesneden, de kalkoen wordt  ingesmeerd met olie en kruiden en voor het  toetje bakken we mini pavlova's, die we later opvullen met slagroom en vruchten. 
Als hapje bij de borrel maakt Nel gevulde eieren.
Zo zijn we de hele ochtend lekker samen bezig. Onze visite komt rond 5 uur, dus we hebben alle tijd.
Rond 5 uur zit iedereen aan de borrel, terwijl de kalkoen lekker staat te pruttelen in de oven.
Om half zes gaan we aan tafel, we hebben de grote tafel in de woonkamer gedekt, zo heeft iedereen genoeg plaats. Het was trouwens toch te koud om buiten te eten.
Tegen half 8 zijn we uit gegeten en dat is maar goed ook, want  we willen allemaal richting de Walmart, waar om  8 uur de eerste sale begint. Onze vrienden van Coral Cay hebben dit nog nooit gezien en kijken hun ogen uit, wat een drukte. Op de parkeerplaats is het al erg druk, maar in de winkel is het een chaos. De Walmart had  3 sale momenten bedacht, om 8 uur, 10 uur en 12 uur.
De artikelen  waren in de gangpaden gezet met de tijden erop, netjes ingepakt in plastic folie, nou de klanten hadden er maling aan, het leek wel of ze aan het plunderen sloegen ! Arjan had graag een harde schijf gescoord, Deze zou om 10 uur in de verkoop gaan, maar helaas, om 8 uur is de display al leeggeroofd ! Tussen al het gegraai en gegris slaag ik er nog in om een spijkerbroek voor Arjan te pakken te krijgen, voor de prijs van $ 9,50.
Na al die drukte gaan we eerst maar even een poosje naar huis, waar we koffie drinken en om half 12 stappen we weer in de auto en rijden naar Lake buenavista, naar de Tommy Hilfiger winkel. 
De hele winkel is 40% korting en wij hebben nog coupons voor een extra 30% korting.
Dit is leuk meegenomen, maar we zien wel aan de originele prijzen, dat deze opgehoogd zijn, maar goed, we pakken toch nog een leuke korting mee op onze aankopen. 
Rond kwart voor 1 zijn we thuis, we gaan direkt naar bed, want morgen gaan we Nel naar de luchthaven brengen. Zij vertrekt rond 14.00 uur met United Airlines richting Amsterdam, met als tussenstopWashington.

 
Vrijdag 23 november 2012 Black Friday:
Arjan gaat toch rond 6.00 uur nog even op pad, richting Office Max, ook daar hebben ze de harde schijf in de aanbieding. Om even over half 7 stapt hij weer in bed, missie geslaagd !
We doen het deze morgen rustig aan, Nel sopt het gastenverblijf na het ontbijt en na een verfrissende douche is het moment van koffers inladen aangebroken. Rond 11 uur rijden we richting de luchthaven. Het is nog behoorlijk druk op de weg, allemaal Black Friday shoppers !
Arjan zet ons af bij de vertrekhal en gaat de auto parkeren. Ondertussen checkt Nel haar bagage in. 
Als dit gebeurt is komt Arjan aanlopen. We lopen tot de security check met Nel mee, hier  nemen we afscheid van haar.  We nemen de lift naar de parkeergarge en binnen een half uurtje zijn we thuis.
De rest van de dag houden we het rustig, lekker op de bedjes in de zon.
Om 6 uur gaan we met onze vrienden van nummer 100 uit eten, we belanden bij het restaurant  BJ's Brewery op de Loop. Een leuk restaurant, waar wij nog nooit geweest zijn. Het eten is er prima, wel is het er erg luidruchtig. Na het eten drinken we thuis nog koffie, waarna we afscheid nemen van onze vrienden. Zij vliegen morgen vroeg naar New York.

Zaterdag 24 november 2012 :
Na het ontbijt  rijden we samen naar de Loop, ik heb nog een coupon van $ 10 te besteden bij Beals.
We kopen een mooie pluche deken voor op ons bed. Normale prijs 50 dollar, nu in de sale 50% korting en met de coupon rekenen we $ 16,04 af. Zo hoeven onze gasten het straks niet koud te hebben. Want ja, de nachten worden al behoorlijk koud, vanmorgen was het om 8 uur maar 12 graden. We rijden nog even door naar de bouwmarkt Lowe, hier bekijken we hett assortiment toiletpotten. Tijdens ons volgende verblijf wil Arjan de toiletpotten vervangen. Er staan zeker 20 verschillenden potten, ja, dat maakt de keuze er niet makkelijk op. We zijn het er wel over eens dat het een pot op senioren hoogte moet worden, maar dan heb je nog de keus, van dubbele flush en een alarm voor overloop. We besluiten om komende dagen nog eens bij de concurrent Home Depot te kijken. Het is moeilijk kiezen !

Zondag 25 november 2012:
Vandaag een lui begin van de dag, we staan rond half 9 pas op. De zondagskrant ligt op de oprit, toch wel makkelijk, bespaart ons een ritje naar de Walmart.  Na het ontbijt lezen we op ons gemak alle folders door. In de loop van de ochtend rijden we even naar de Walgreens voor wat blikjes limonade, deze zijn in de aanbieding, $ 2,99 voor 12 blikjes. De rest van de dag brengen we lekker op de bedjes in de zon. door. We genieten extra van de zon, wetend dat het in Nederland regent en stormt !
Morgen rijden we  naar Cape Canaveral waar we met het schip de Monarch of the Seas vertrekken voor een 4 daagse cruise naar de Bahama's.


Het lukt met niet om foto's te oploaden bij bovenstaande berichten, ik krijg onderstaand bericht. Omdat dit toch mijn laatste weblog is, ga ik geen opslagruimte kopen, helaas zullen de lezers het dus zonder fotos moeten doen !  

Oeps! U heeft geen opslagruimte meer. Momenteel gebruikt u 100% van uw quotum van 1 GB voor foto's. Opslagruimte upgraden
Foto's worden opgeslagen in uw Picasa Webalbums-account en maken deel uit van uw gratis fotolimiet van 1 GB. Als u extra opslag aanschaft, wordt deze verdeeld over verschillende Google-producten en komt deze boven op de gratis limiet. Meer informatie







































6 opmerkingen:

  1. Zo dat was weer een heel verhaal, dat met die foto's hadden wij ook en ook wij hebben het er niet bijgekocht maar we hebben hem er uit gehaald alleen ben je dan al je foto's op oudere blogs kwijt.
    Thanks giving en black Friday overleeft lezen we en nu lekker gaan genieten op de boot.
    Je moet Ton & Lidy niet te veel verwennen hoor een nieuwe deken,en dan ook nog een nieuwe pot.
    Nou luitjes geniet er nog even van het is zo 8 December en het is hier nou niet zulk lekker weer hoor.
    De groeten van Joke en Gerrit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanksgiving en Black Friday is toch zo'n leuke tijd daar. En met die pot komt het wel in orde hoor, misschien komen we in april wel even proefzitten.

      Geniet van jullie heerlijke cruise en dan zien we elkaar snel op MCO. Jammer dat er dit keer geen Sweet Tomatoes bezoekje in zit, maar ook dat lukt wellicht in april. Hoe dan ook; have fun!

      Verwijderen
  3. Veel plezier op de cruise, geniet ervan. Het is nog even maar toch alvast goede thuisreis.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker op de valreep nog een paar dagen cruisen heerlijk. Jullie hebben toch wel erg lekker weer daar hoor. Geniet nog van de laatste week voordat je thuis de handschoenen en sjaals te voorschijn moet halen.

    BeantwoordenVerwijderen