vrijdag 27 januari 2012

Donderdag 26 januari 2012 - een warme dag

Ik zie tot mijn verbazing, dat ik er weer een aantal volgers bij heb gekregen de afgelopen dagen, welkom en leuk om jullie berichtjes te lezen. Voor degene die ook een weblog bijhouden, die ga ik zeker volgen.

De zon schijnt al volop als we rond 8 uur opstaan. En ja, wat gaan we doen vandaag, Arjan wil aan zijn to do list beginnen, maar allereest moet er nog wat aan de nieuwe schuifpui gebeuren. Hier en daar nog wat afkitten en de de speciale sliding door closure moet er weer op gezet worden. Dit voorkomt het open laten staan van de schuifpui.  En ook de inbraakbeveiliging moet weer gemonteerd worden.
Deze kleine klusjes kosten toch altijd weer veel tijd.
Gisteren kreeg ik een email, dat er special sales waren bij Beals outlet, nou daar gaan we dus maar even op af. Ik rijd naar de outlet op de 192, maar laat deze koopjes maar aan mij voorbij gaan deze  keer. Ja, soms vind je gelijk iets leuks, en soms helemaal niets !
Na de middag lopen we ook nog even bij onze buren Ed en Flora binnen, zij zijn hier al de hele  winter en hebben op dit moment bezoek van een vriendin, ook uit Wisconsin. We praten een poosje gezellig bij.
Vandaag eten we thuis, gewone Hollandse pot, gekookte aardappelen, sperziebonen, cowlsla en een  hamburger, aarbeien met ijs en slagroom toe.


onze "huis" vogel

6 opmerkingen:

  1. Het aantal volgers groeit gestaag:-) Mooie schuifpui, best snel geplaatst. Ah de vogels en eendjes, mis het voeren, 's morgens. Die citroenen zijn best lekker. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk dat lekkere weer, toen wij vanochtend naar buiten keken was het een wit bevroren landschap. Mooi, maar laat de lente maar komen hoor!!
    Have Fun,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo weer twee mooie dagen om dat schiet voor ons ook lekker op.
    Jaja Sonja heb gelijk jullie krijgen steeds meer Fans,kom misschien door al die verhalen van Sonja van de afgelopen 5 weken.
    Ziet er weer goed uit de nieuwe pui.

    Nog veel mooi weer en plezier daar

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Texas de Braziliƫ, dat is echt supergoed ! Vergeet je voor een volgende keer niet op hun mailinglijst aan te melden, krijg je leuke korting daar !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Ina en Arjan

    Wat is het toch leuk om verhalen te lezen over het mooie weer en klussen rondom je eigen huis, logisch toch dat je steeds meer lezers krijgt, iedereen zit te smachten naar een beetje zonneschijn ;-)
    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt mij leuk om een eigen villa te hebben en langzamerhand alles naar je eigen smaak te in te richten. Het zal er voor ons wel nooit van komen, wij blijven gewoon huren.
    Lekker hoor dat het weer zo mee zit.
    Gisteren was het hier lekker zonnig maar de rest van de dagen was het nat en grijs.

    BeantwoordenVerwijderen