dinsdag 24 januari 2012

Maandag 23 januari 2012 - een ritje naar Webster

Vandaag stond de scchuifpui vervangen op het programma, maar de timmerman heeft de afspraak verzet naar woensdag. Onze vrienden stellen voor om naar de Farmers Market in Webster te rijden, hier zijn we alle 4 nog nooit geweest. Het is een mooie rit van ongeveer anderhalf uur.
We rijden door mooie kleine dorpjes, zoals Mascotte, doet ons gelijk denken aan de vloeitjes.
We parkeren onze auto in Weebster  op de eerste beste grote parkeerplaats die we tegenkomen, hier is het nog gratis, het is ongeveer 10 minuten lopen naar de Market, de parkeerplaatsen lopen op van $ 2 tot $ 3 dollar. Het is een hele grote Vlooienmarkt, waar de gebruikelijke dingen verkocht worden, maar er is ook een groot gedeelte met groente en fruit. We kopen hier sinaasappelen, aardbeien, druiven, tomaten, tauge, champignons en een paprika, de prijzen liggen een stuk lager dan bij de Walmart, zal wel komen omdat we  hier een beetje op het platteland zijn en de verkoop rechtstreeks door de boeren gedaan wordt.  Ook koopt Arjan nog een goede straatbezem, voor 8 dollar !
Na een paar uurtjes slenteren zijn we het zat, we eten een broodje philly steak met kaas waarna we rustig naar huis rijden, via een landelijke route. Onderweg komen we vrachtwagens met sinaasappels tegen, ja de oogst is in volle gang.
De rest van de dag houden we ons rustig, we moeten nog even wennen aan het mooie weer en het tijdsverschil.
Flea market bij  Webster, een groot gedeelte overdekt.

mooie caps, voor weinig geld

wat je hier mee kan doen ? geen idee ...

mooie tomaten


een mooie doorkijkje onderweg




een vrachtwagen vol sinsaasappels




2 opmerkingen:

  1. Hebben jullie niet een paar gatorhoofden gekocht voor aan de muur thuis :). Hahaha, je vraagt je inderdaad af wie zoiets nou koopt, bah.
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Philly Cheese!!!! Love it!
    nog 38 dagen, 1 uur, 13 minuten en 5 seconden wachten....

    BeantwoordenVerwijderen