zondag 15 april 2012

Woensdag 11 april t/m zaterdag 14 april 2012 - 4 relaxte dagen

We leven van de ene dag naar de andere dag, niets hoeft, alles mag. De laatste weken houden we echt vakantie. Af en toe maken we een fietstochtje of ga ik een beetje fun shoppen. Het weer is nog steeds perfect, het is echt heerlijk als je 's ochtends rond 8 uur op het terras kunt zitten; het is dan 20 graden. Een kop koffie erbij en genieten van de stilte. Ja, de stilte, want rond deze tijd is het nog stil, er draait nog geen airco of poolpomp...

Donderdag rond 2 uur worden we opgehaald door Joke en Gerrit, we gaan lunchen bij de Golden Coral. Geen gedoe met coupons vandaag, want Arjan krijgt gewoon de 60+ koting voor 4 personen. Hij hoeft zelfs geen ID te tonen ! Nou, de ruime keuze bevalt Joke en Gerrit wel. Er wordt gesmikkelt van de diverse vleessoorten, groenten, salades en natuurlijk niet te vergeten van de toetjes, vooral de cocosmakroontjes waren favoriet. Na de lunch gaan ze nog even mee, Arjan heeft een heerlijk bruin brood voor ze gebakken, hopelijk smaakt dit brood beter dan het brood wat ze gekocht hadden, bruin brood met pumpernickel ... Was niet te pruimen.... We spreken af om volgende week nog een keer uit eten te gaan, alvast voor de komende verjaardag van Joke.

Vrijdagmorgen gaan we met onze buren Ed en Flora en Dick en Babe ontbijten bij de Cracker Barrel. Arjan en ik nemen het ontbijt met 2 gebakken eieren, bacon, toast en 3 pancakes met warme perziken en slagroom. Mmmmm het smaakte weer heerlijk. ! De rest van de dag hebben we niets meer gegeten ! Het was een gezellig ontbijt zo met onze buurtjes, ook zij vertrekken volgende week naar huis. We zien ze hoplijk weer terug in het najaar.

Zaterdagochtend heb ik een afspraak met Babe om naar de winkel Steinmart te gaan op de Sandlake Road. Ik ben nog nooit in deze winkel geweest; ze verkopen er kleding, meubelen, schoenen etc. En lijkt hierdoor een beetje op Ross Dress for Less, maar is wel wat duurder. Viel mij eigenlijk wel een beetje tegen, ik heb dan ook niets gekocht. We zijn ook nog even de winkel Homegoods binnen gelopen. Dit is een zaak waar je alles op het gebied van interieur kunt kopen, serviezen, lampen, meubelen, nou te veel om op te noemen. Een hele leuke zaak. Als we terug rijden, regent het een beetje, maar dit zet niet echt door. Wel is het een koele dag vandaag, de temperatuur blijft steken op 20 graden. Arjan komt bij het zappen Nederlands voetbal tegen op ESPN, de wedstrijd PSV-AZ, wel met Spaans commentaar, maar ja, who cares ? Halfverwege de middag gaat de bel en staat er een echtpaar voor de deur. Het zijn oud huurders van ons, zij hebben jaren geleden ons huis gehuurd en waren nu opnieuw in Florida op vakantie en waren benieuwd of we ook nog in Florida waren. Leuk, zo onverwachts visite, onder het genot van een kop koffie(zonder appeltaart!) kletsen we gezellig bij. Destijds waren ze ook geinteresseerd om een woning in Florida te kopen, maar het is er uiteindelijk niet van gekomen.We vertellen over onze aankoop op Coral Cay, nou dat willen ze eigenlijk wel even zien. We rijden er naar toe en laten het clubhuis en het zwembad zien, helaas zijn onze huurders niet thuis, dus we kunnen het townhouse niet van binnen laten zien. Ja, zoiets hadden ze destijds ook wel willen kopen..... Ze hadden deze keer ook  graag ons huis weer willen huren, maar ze hadden op onze website gezien dat we verhuurd waren. Nu zitten ze in een villa in Clermont. We spreken af dat we morgen even bij hen op de koffie gaan.






4 opmerkingen:

  1. Nou wij vonden het ook reuze gezellig hoor en inderdaad de keuze was reuze.
    Ja vroeger gingen wij voor een onbijt altijd naar dennie maar nu ook naar Barrel vinden we toch beter
    Het brood smaakte heerlijk beter als dat van de walmart(zelfs de eenden wilden het niet)
    We kijken uit naar Dinsdag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat heb je natuurlijk met al die berichten over die heerlijke appeltaart....dan staan ineens allelei mensen op de stoep.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat jammer dat jullie in Augustus niet in Florida zitten, die appeltaart had ik ook wel lekker gevonden!!

    BeantwoordenVerwijderen