donderdag 22 december 2011

Vrijdag 16 december 2011 - Aan alles komt een eind .....

Wij zijn inmiddels alweer een paar dagen thuis, nou niet bepaald genietend van het Hollandse winterweer, brrr wat is het koud !

Nog even terug naar vrijdag de 16e december : De wekker loopt rond 7 uur af, we hebben nog een paar klusjes te doen voor we rond elf uur richting het vliegveld gebracht worden door onze buren Ed en Flora.
Snel het bed verschonen, wasmachine en vaatwasser aanzetten, douchen en aankleden. He, jakkes, wat voelt dat raar aan die lange broek en sokken !! Rond elf uur rijden we weg, binnen een half uurtje staan we op de luchthaven waar we met een "see you back in January "   hartelijk afscheid van onze buurtjes nemen.
Het is nog niet druk bij de balie van United, we worden gelijk geholpen, we krijgen zowel de instapkaarten voor Orlando als  Chicago. Nu gaat het wachten beginnen. Rond kwart voor 2 begint het boarden, als we eenmaal zitten gaat het vrij snel en stijgt het toestel op. De vlucht naar Chigaco verloopt soepeltjes, weinig turbulentie. Als we op Chicago de gate uitlopen zien we gelijk Sonja en Ray ( onze huurders), we kletsen gezellig bij en nemen na een klein half uurtje afscheid, zij vliegen nu door naar Orlando. Je kunt hen de komende 7 weken volgen via deze link.
Wij gaan rond half 6 boarden voor onze vlucht naar Amsterdam. Het vliegtuig zit niet helemaal vol, wij hebben gelukkig goede plaatsen in de Economy plus klasse. De vlucht verloopt gladjes, we worden alleen door een huilend kind een poos wakker gehouden, maar ja, dat kan gebeuren.
We landen drie kwartier eerder op Schiphol dan gepland, maar onze vriendin Nel heeft alles goed gevolgd via teletekst en staat op tijd voor de vertrekhal om ons daar op te pikken. Als we de gate uitstappen lopen we Robert ten Brink bijna omver, hij staat met een bordje voor de Familie Dijkstra, nou dat zijn wij dus niet, dus maar snel doorgelopen. Zaterdagavond maar eens kijken of we deze familie gespot hebben in het vliegtuig ! We zijn binnen een urtje thuis, waar we snel de verwarming hoger draaien. Onze vriendin Nel drinkt gezellig nog even koffie en gaat daarna naar huis, waarna wij wat uit gaan pakken en ons opmaken om op tournee te gaan.

Zo zijn er dus weer 3 maanden in de USA voorbij gevlogen.
We hebben het deze keer met het weer getroffen, geen vorst en koude dagen in Florida zoals vorig jaar.

Iedereen bedankt voor het lezen van dit weblog en voor alle leuke, lieve en gekke reacties !!

Ik weet nog niet of ik weer een weblog bij ga houden tijdens onze volgende verblijf, misschien af en toe een bericht als er wat te melden valt, want het moet natuurlijk wel leuk zijn om te schrijven en te lezen.

Rest mij iedereen prettige Kerstdagen en een heel gelukkig, gezond en reislustig 2012 toe te wensen !


de luchthaven van Chigaco

het wachten kan beginnen ...


5 opmerkingen:

  1. Fijne feesten en een geweldig, gezond en gelukkig 2012 gewenst!

    Ennne..gewoon blijven schrijven hoor!

    Lidy & Ton

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We sluiten ons aan bij Teleton gewoon door gaan hoor anders hebben we niks meer te lezen.
    Fijne dagen en het is zo Januari

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sluit me bij de voorgangers aan wat betreft het blog. Hoop ook ooit eens jullie huis te kunnen huren.
    Fijne kerstdagen en een gezond en gezellig 2012.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eindelijk tijd om bij te lezen, we hebben het heel druk met genieten ;-)
    Sluit me aan bij Ton, Gerrit en Fennie, het zou erg jammer zijn als we je niet meer kunnen volgen. Om de dag bloggen wellicht? Wat ons betreft mag het nog heeel lang duren tot 21 januari maar ik begrijp dat het voor jullie niet snel genoeg kan gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Ina , Allereerst een gelukig 2012!

    Leuke hoor jullie blog, ik vind het echt gezellig om te lezen:)

    groetjes Maarten en Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen