zondag 4 december 2011

Zondag 4 december 2011 - fietsen

Door alle bezoek etc. zijn onze wekelijkse fietstochtjes er een beetje bij in geschoten, maar vandaag staat het weer op de agenda. Rond 10 uur fietsen we de wijk uit, richting de 192. Halfverwege de Bass road kunnen we rechtsaf het bos in fietsen, deze route is nieuw voor ons, want het hek was eigenlijk altijd afgesloten. Dit gebied hoort ook bij het Shingle Creek Regional Park. We fietsen door een mooi bos, waar ze veel houten paden hebben gemaakt, want het is behoorlijk moersassig. Ook staan er overal bordjes met toelichtingen wat er te zien is.  Het is echt een leuk park en dat zo dichtbij ! We komen uiteindelijk uit aan de 192, we rijden terug naar de stoplichten bij de Walmart, waar we recht oversteken om vervolgens naar Coral Cay te rijden.  Ons townhome is voor zover we kunnen zien verhuurd, dat is mooi. Hierna fietsen we richting het Shingle Creek Regional Park, wat zo'n beetje achter Coral Cay ligt, een rondje wat we al meer gefietst hebben, maar het is een leuk ritje zo voor de zondagochtend. Voor de hoge nood staat er zelfs een wc. Een leuk schattig huisje.   We komen deze keer een paar wandelaars tegen, maar over het algemeen waan je je hier alleen op de wereld. Halfverwege het park staan een aantal sinasappelbomen, hieraan hangt veel fruit wat rijp is. Arjan kan het niet laten om er een paar te plukken. Daar zijn mijn fietstassen dus weer handig voor ! Als we thuis zijn pers ik er een paar, het is heerlijke jus ! We moeten tenslotte wat vitamientjes tot ons nemen, want onze vrienden waren verkouden toen ze vertrokken en wie weet zijn er wat bacterien blijven hangen in huis Snoeij ...
Het is vandaag weer een prachtige dag, de zon schijnt volop en de temperatuur komt rond de 25 graden. Wel komt er in de loop van de middag bewolking maar er valt geen regen uit. We liggen danook een groot gedeelte van de middag lekker buiten op de bedjes.
Vanavond eten we een restantje pasta.
De avond vullen we met tv kijken, computeren en ik brei de sjaal af  ( ja morgen het eindresultaat ) en werk het weblog bij.










2 opmerkingen:

  1. Ga morgen nog maar wat plukken want de vitamientjes hebben jullie echt nodig voor als je terug komt,winteris in aantocht

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het Shingle Creek park zagen we toen we even een sneak peek namen op Coral Cay. Deze keer hebben we elkaar niet gezien, misschien een volgende reis?

    BeantwoordenVerwijderen