woensdag 24 oktober 2012

Dinsdag 16 oktober t/m vrijdag 19 oktober 2012 - rustige dagen

Inmiddels is er al weer een week voorbij, wij zijn nu ruim 5 weken in Florida en de tijd vliegt !

De afgelopen week hebben we niet veel ondernomen, ons bezoek besloot om een jaarkaart voor Seaworld en Aquatica te kopen,  omdat ze toch ook volgend jaar hier weer 3 weken zullen zijn was dat de goedkoopste optie. Ze hebben de kaarten gekocht bij de AAA ( Amerikaanse ANWB), op vertoon van hun ANWB pas kregen ze nog een paar dollar korting. Ook bespaarden ze gelijk de parkeerkosten van $ 14,00 per keer. Het kantoor van de  AAA zit in Oakstreet, niet ver bij ons vandaan.

Ze zijn  dinsdag naar  Seaworld geweest en woensdag en donderdag was Aquatica aan de beurt.
Woensdagavond zijn we gaan eten bij Logan Roadhouse, vooral het emmertje pelpinda's op de tafel vonden ze erg leuk,  en ja, de schillen kunnen gewoon op de grond gegooid worden !
Het eten was prima, lekkere sla vooraf, gevolgd door o.a. spare-ribs  en gegrilde zalm.  

 
 
 
 
Na het eten zijn we doorgereden naar de Boardwalk. We wilden hen dit laten zien, zodat ze er volgend jaar ook naar toe kunnen gaan.
De Boardwalk is een gebied waar Disney hotels staan, je kunt er gratis parkeren, bij de slagboom zeg je gewoon tegen de portier  "I want to visit the Boardwalk" en dan laat hij je door, soms moet je een ID laten zien. De ingang wordt gevormd door een hotel, waar je heerlijk kunt gaan zitten in de ruime lounge.  Via de achterkant loop je het terrein op, hier vertrekt ook een bootje naar de diverse Disney parken. Langs het meer zijn diverse restaurants en hotels.
We hebben heerlijk rond het meertje gewandeld en zijn diverse hotels binnen gelopen.
Er is altijd wel iets te zien ! Vooral de mooie bloemstukken, met verse bloeken,  in de hotels vallen op.

 
 
 
 
 
 
 
Donderdag was een heerlijke zonnige dag, we hebben lekker in de zon gelegen en af en toe in het zwembad. Ons bezoek was naar Aquatica en daarna nog even shoppen. 
Vrijdag, de laatste dag voor ons bezoek, uiteraard werd er nog wat geshopt en 's avonds zijn we op uitnodiging van ons bezoek,  uit eten geweest bij Longhorn. Nou wij vinden dit restaurant heel goed, zelfs beter dan de Outback. 
We hadden een bon voor een gratis voorgerecht, wat we heerlijk met zijn 4en gedeeld hebben, daarna bestelden Arjan, Monica  en ik een sirloin steak en Kees een t-bone steak. Het vlees  was heerlijk mals. Er  kon echt geen toetje meer bij. Na het eten zijn we naar Celebration gereden om een wandelingetje te maken. Hier lagen de pompoenen te wachten op de kopers, opbrengst voor een goed doel.
Tot slot hebben we de avond beeindigd met een heerlijk ijsje voor de dames en een cappuccino voor de heren.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

1 opmerking: