vrijdag 26 oktober 2012

Vrijdag 26 oktober 2012 - Hurricane Sandy

We volgen vandaag de berichten over Hurricane Sany.
Via de televisie wordt de hurricane van minuut tot minuut gevolgd. Hier in Kissimmee merken we er niet al te veel van, wel is het wat winderig, maar toch schijnt de zon af en toe.
Nog geen regen tot nu toe, maar dat kan nog komen.
Aan de kust regent het wel en zijn de scholen gesloten vandaag.Er word geadviseerd om niet te gaan zwemmen, de golven zijn erg hoog en gevaarlijk. Ook zitten er veel huizen zonder electriciteit. De verwachting is, dat de storm langzaam richting het noorden zal gaan.
De weersverwachting voor de komende dagen ziet er toch wel goed uit, de temperatuur gaat iets naar  beneden, maar het ziet er toch wel goed uit !

 
 
 

 
 

7 opmerkingen:

  1. Zo, weer helemaal bijgelezen. Jullie vermaken je prima, en jullie hebben echt fantastisch weer !! Is het ooit wel eens zo lang zo mooi geweest in deze periode ? Ik kan het me niet meer herinneren ;-) ! En nu Sandy, die mijn paar dagen in New York aardig het water in laat lopen, letterlijk en figuurlijk ... Snik ... Maar goed, New York blijft fantastisch, dus ga er wat moois van maken; morgen heen en woensdag terug !! Enjoy daar !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke temperaturen bij jullie, hier moet vanochtend gekrabbeld worden. Wat is het toch een relaxed leven in Florida.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie zijn toch alletwee 'handig'. De een met naald en draad en de ander met de regenmeter.....zo kan je nog eens lekker bij de Golden Coral gaan lunchen.....;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk dat geklus in en rond het huis, en jullie treffen het inderdaad erg met het weer, het maakt het zeker wel extra lekker nu het hier in Nederland flink koud gaat worden;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Alles gaat dus nog steeds lekker z'n gangetje bij jullie. Zo te lezen is het weer, wat de temperatuur betreft, nog steeds lekker. Hier moet ik mijn handschoenen al aan als ik vroeg in de ochtend op mijn fiets naar het werk ga. Gelukkig hebben jullie nog een paar weken te gaan, hoop dat het nog lekker warm blijft!
    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hello!
    Bedacht me ineens dat jullie alweer een tijdje in Kissimmee zitten! Ben helemaal bijgelezen nu. Gelukkig zit je ver genoeg inland dat Sandy jullie niet kan bereiken.
    Prettige week! - Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat Sandy bij jullie geen schade heeft aangericht!! In NY en omstreken ziet het er heftig uit..
    Aan het weer hier, missen jullie trouwens niets! Het is bij jullie een stuk lekkerder toeven:-)
    Veel plezier en liefs vanuit Oostvoorne..

    BeantwoordenVerwijderen