vrijdag 26 oktober 2012

Woensdag 24 oktober 2012 - een steekje los

Als we rond 8.00 uur opstaan regent het, niet hard, maar zo te zien heeft het al een tijdje geregend .. Nou dat is dus goed voor het gras. Na een uurtje is  het al weer droog en probeert
de zon er weer door  heen te komen.
Ook tijdens ons verblijf hier,  laat er wel eens een steekje los van een of ander kledingsstuk.
Zo ook deze keer, had ik eindelijk weer een leuke bikini  gekocht afgelopen zomer in Nederland, vliegen alle plastic ringetjes etc er af na een paar keer dragen. Dat wordt  een bezoekje aan de grote handwerkzaak Jo-Ann. Het is altijd leuk om een beetje rond te neuzen in deze winkel. Ook hier weer veel kerstdecoratie's.  Na lang zoeken vind ik de benodigde materialen. Het is een priegelig  werkje, maar  het lukt me toch ! Mooi gerepareerd !

 
 
 
 
 
 
 

Arjan  bakt nog steeds zelf brood, waarvoor hij zelf een mengsel maakt.
Zijn voorraad raakt op, dus rijden we naar de winkel Chamberlain, waar we zonnebloempitten, vlaszaad en zemelen los kunnen kopen. De volkorenbloem kopen we bij de Walmart.
Hier kunnen we weer aardig wat broodjes van bakken. 





Rond. 14.00 uur rijden we naar de Golden Coral voor de lunch. Tot 15.00 uur geldt hier het senioren tarief van $ 6,99 per persoon, inlusief een drink. Het is er niet erg druk vandaag en we kunnen direkt door naar het buffet. Hier vind je altijd wel iets ....



Na de lunch ga ik een poosje de zon in en Arjan kijkt voetbal, via  de kabel ontvangen we Europees voetbal via de zenders Fox of ESPN. 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten