woensdag 10 oktober 2012

Dinsdag 9 oktober 2012 - Senior discount bij Ross dress for Less

Na het ontbijt gaan Kees, Monica en ik naar Ross dress for Less, want op dinsdag krijg je 10% korting als je 55+ bent.
Na lang zoeken vinden we allemaal wat naar ons zin en  reken ik de aankopen af en moet toch nog wel even vragen of ze de korting wel willen verwerken ....
Hierna doen we de dagelijkse boodschappen bij de nieuw geopende Aldi ( zit aan de overkant van de Walmart). Het is voor Amerikaanse begrippen natuurlijk een klein winkeltje, maar ze zijn toch met veel dingen goedkoper dan de Walmart. We hoeven nu niet meer naar St Cloud te rijden voor de Aldi.
Na de lunch gaan we heerlijk relaxen op de bedjes en in het zwembad.
Vanavond eten we thuis, kip Siam, een pak van Knorr, aangevuld met verse roerbakgroenten.
Na het eten gaat ons bezoek nog wat shoppen en wij kijken wat tv.
Rond half 10 komen ze thuis met de aankopen, goed geslaagd deze keer.
We drinken nog wat, kijken tv, maar houden het rond 12 uur voor gezien, morgen Voetbal Internation maar afkijken, want we vielen allemaal in slaap ....

4 opmerkingen:

  1. Zo, dat was even een flinke partij bijlezen. Wat een heerlijke cruise hebben jullie gehad, veel gezien en lekker eten!! Nu weer alles terug naar normaal (voor jullie dan hahaha) en weer genieten van jullie huis.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben een mooie cruise gemaakt aan de foto's te zien. Wat worden de borden toch mooi opgemaakt en die desserts zien er prachtig uit. Leuk op het schip naar het theater en heerlijk in de zon bakken. Nu weer lekker thuis de dagelijkse dingen weer doen en natuurlijk boer zoekt vrouw kijken! Geniet van het lekkere weer daar, hier staat inmiddels de kachel weer aan.
    Groetjes Jose.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal bijgelezen! Heerlijke cruise weer, dat is toch echt verwennerij zo in de watten te worden gelegd. Jullie zitten niet stil en aanloop genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier ook trek gekregen van alle plaatjes. Gaan snel aan de bekende bruine boterham met kaas.....;-))

    BeantwoordenVerwijderen