dinsdag 16 oktober 2012

Woensdag 10 oktober t/m maandag 15 oktober 2012 - 6 day's on a row....

Jeetje, wat vliegt  die tijd voorbij  .....
Het is alweer bijna een week geleden dat ik iets op het blog gezet heb.
We hebben de afgelopen dagen wat geshopt en genoten van het mooie weer, het is hier iedere dag nog zo rond de 32 graden. De pool wordt dan ook goed benut.
Ons bezoek vermaakt zich ook prima, hun shopping list wordt afgewerkt en ook zij vinden het lekker om bij het zwembad te relaxen. Dat is nou echt vakantie vieren !
Donderdagavond  zijn Joke en Gerrit, die op nummer 100 verblijven, koffie wezen drinken, natuurlijk met eigen gebakken appeltaart ! 



Zaterdag 13 oktober 2012, zijn we met zijn 4en naar  Clearwater gereden voor een dagje strand, onderweg lekker een koffie en milkshake bij Mc Donalds gedronken. Op het strand was het  behoorlijk druk, na een paar uurtjes lekker bakken in de zon en een duik in het (koude) water rijden we op ons gemak terug.

 
 
 
 


Maandag (15 oktober) staat Kelly Park op ons programma. Ik heb er al zo vaak iets over gelezen, maar we zijn er nog niet toe gekomen om daar naar toe te rijden. Kees en Monica hadden wel zin om te gaan, dus wij stappen graag bij hun in. Zij hebben een Kia Soul gehuurd bij Alamo, een heerlijk wagentje, ziet er klein uit, maar blijkt toch erg ruim te zijn en je zit een beetje hoger. Na een goed uur rijden zijn we er, de tomtom brengt ons er moeiteloos heen. Net voor de ingang kunnen we de tubes huren, maar we besluiten om eerst eens het park in te rijden, om onze tassen etc. uit te laden. Kees en Arjan rijden daarna terug naar de winkel voor de tubes. We zijn er vrij vroeg ( rond 11 uur); het is niet druk, je kunt de bezoekers op 1 hand tellen ! Het is vandaag een bewolkte dag, maar de temperatuur is prima. Kees, Monica en ik gaan lekker liggend in de tubes de rivier afzakken, we hebben dit een paar keer gedaan, was helemaal top ! Wel was het water aan de frisse kant, we schatten zo rond de 22 graden !
We hebben vissen, schilpadden en zelfs een hert gespot.
Voor degene die er ook eens naar toe willen, een paar tips : zorg dat je er vroeg bent, zeker in het hoogseizoen, want bij drukte, wordt het park gewoon afgesloten, vol=vol,  probeer zelf iets van zwembanden of zo  mee te nemen, spaart je $ 5 per persoon, neem goede zonnebrandcreme mee en eventueel anti-muggen spul. Er staan overal bankjes, maar je kunt ook eigen stoeltjes meenemen; er is een eettentje, maar dat was vandaag dicht, maar je kunt er zelfs bbq'en, dus neem een volle koelbox mee ! De entree van het park is maar  $ 5,00.
We hebben ons er  een paar uurtjes vermaakt en rond 2 uur rijden we richting huis.  Kees stelt onderweg voor om bij de Sweet Tomatoes te gaan lunchen, nou dat is natuurlijk een goed idee.


 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


3 opmerkingen:

  1. Lekker rustig overal! Heerlijk zo...en dat six days in a row!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een rust in Kelly park zeg, wel even anders dan bij het strand;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen..ik ken dat park nog niet,wie weet.....geniet maar lekker, 32 graden....mmmmmm

    BeantwoordenVerwijderen