woensdag 8 februari 2012

Dinsdag 7 februari 2012 - een frisse ochtend en visite

Nog even terug naar gisteren, in de loop van de middag veranderde het weer, er  kwamen donkere wolken aan de lucht en plaatselijk viel er regen. In de avond heeft het zelfs nog even goed geplenst, maar dat is niet erg, want het was echt hard nodig, het is hier al zo lang droog en warm. Dus goed voor het gras denken we dan maar.

Als ik de volgende dag rond 8 uur het terras oploop, zie ik dat het een hele vochtige nacht is geweest, de temperatuur is nu rond de 14 graden, dus iets kouder dan afgelopen dagen.

Rond 11 uur krijgen we vistite, onze vriendenn Theo en Mia uit Englewood komen met hun kennissen Joost en Tonnie op bezoek. Joost en Ton moeten kaartjes om gaan ruilen bij La Nouba, en omdat ze wisten dat Theo en Mia onze kant nog uit moesten,om 2 vouwbedden op te halen,  hebben ze aangeboden om gezamelijk te rijden.
Na de kennismaking met Joost en Ton drinken we koffie en praten gezellig over van alles en nog wat, ja, 6 huiseigenaren hebben altijd wel wat te bespreken !
Nadat de vouwbedden ingeladen zijn, vertrekt het gezelschap  rond  3 uur  richting Englewood.
Het was gezellig om onze vrienden weer te zien en ook leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten.  We zullen ze zeker nog wel terugzien als we weer eens in Englewoord zijn.
En zo was deze dag ook weer voorbij voor we er erg in hadden.

Onze huis-eend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten