woensdag 1 februari 2012

Zondag t/m Woensdag 29 januari t/m 1 februari 2012 - 4 dagen in een verslag

Het is nu woensdagmiddag kwart over 4 als ik buiten op het terras via de kleine laptop dit verslag typ.
De zon schijnt nog volop en het is 26 graden, wel wat anders dan in het koude Nederland.  Ja hier gaan we dus voor naar Florida !

De afgelopen dagen is er niet veerl schokkends gebeurd, zondag zijn onze vrienden vertrokken naar Frt lauderdale voor een 6-daagse cruise. Gezellig saampjes.
Wij zijn eind van de ochtend een stukje wezen fietsen, Arjan wilde voor bij de tv een soort soundbar, en die was bij de Target in de aanbieding, erop af dus. Na veel wikken en wegen dat ding gekocht en mee terug in de fietstas. Thuis is hij natuurlijk gelijk begonnen met het installeren, wat blijkt nu, heeft onze nog maar 2 jaar oude tv geen aansluitpunt voor z'n apparaat.  Pech, alles weer in de doos en morgen maar terugbrengen.  dat is hier nooit zo'n probleem gelukkig.
De rest van de dag lekker genoten van de zon.

Maandagochtend weer op de fiets richting Target, apparaat zonder problemen teruggegeven.
We fietsen gelijk door naar Cane Island, hiert hebben we een afspraak met Sonja, om hun appartement te bekijken. We vindenn al gauw  aan de hand van de aanwijzingen het gebouw. Ray rijdt net weg voor een afspraak met zjn vismaatje, we wensen hem een "good catch !".
Het appartement is bijzonder ruim en valt ons niet tegen, ook leuk ingericht, nu was dit een 3 slaapkamerappertement, want er zijn ook kleinere. We kletsen onder het genot van een kopje thee ( nee Sonja je krijgt ons niet aan de oploskoffie !) een tijdje, waarna we op ons gemak terugfietsen. Eenmaal thuis staat er 18n km op de teller, nou we hebben weer genoeg beweging gehad vandaag !

Dinsdag, zomaar een rommeldagje, lekker in de zon, boodschapjes gedaan bij BJ's, ook nog even langs Ross en Beals, want ja het is senioren dinsdag. Maar al met al niet veel gekocht, 4 sierkussens voor thuis op onze bank. Arjan is inmiddels aan klus 1 begonnnen, een straatje leggen bij de vuilnisbakken, het is daar altijd zo'n modderige poel. 's Middags gaan we naar Home-depot voor wat tegels en verlengpijpjes voor de sprinkerinstallatie,  want hij moet het e.e.a. ommleggen.
We eten de laatste dagen gewoon lekker thuis, het is nog zo warm op het terras, dat we gewoon buiten kunnen eten, nou dat was vorig jaar wel anders.
Wel wordt het in de loop van de avond wat killer, maar met een paar sokken en een vestje is het goed te doen. 
Woensdagmorgen komen Sonja en Rau nog wat spullen terugbrengen en onder het genot van thee/koffie en verse appeltaart kletsen we gezellig over van alles en nog wat. Zij gaan a.s. vrijdag naar huis en zien wel op tegen het koude weer, tja dat zal even wennen zijn.
We rijden ook nog even naar Coral Cay, want ze zijn toch wel benieuwd naar ons townhouse.
Sonja zal wat foto's op haar blog plaatsen voor de geinteresseerde lezer. Na bezichtiging van het townhouse, alsmede de receptie en he zwembad met clubhuis nemen we hartelijk afscheid van ze.
De rest van de dag lekker in de zon, beetje Wordfeuten en lezen, ja, zo kom je de dag wel door !

Jammer, dit apparaat moest retour

Appeltaart volggens recept van Koopmans

18 nieuwe tegels

wat graafwerk voor de sprinklers





10 opmerkingen:

  1. Het was erg gezellig vanochtend en je appeltaart heerlijk. Ik vind het nu echt te warm in de zon en heb de schaduw opgezocht. Coral Cay is heel mooi en vanavond zal ik foto's plaatsen, jammer dat ik boven geen foto's heb gemaakt. Nog veel fun and sun en tot in NL!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke dagen weer achter de rug. Wat een genot met dat prachtige weer !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat boffen jullie toch met het weer, en helemaal nu er wat klussen gedaan moeten worden!
    Begrijp ik het nu goed, hebben jullie naast de villa ook nog een townhouse?
    Geniet maar flink van het mooie weer en speel maar lekker veel potjes "Feut";-)
    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hè wat heerlijk, gewoon leven als thuis (wat het voor jullie natuurlijk ook is !!). Ik geloof niet dat ik er ooit iemand op de fiets heb gezien......ik kan me zo voorstellen dat de mensen wat vreemd gekeken hebben. Of niet? hahahaha
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. maaar dat is lekker: 4 halen, 1 betalen. De oplossing voor de rustige daagjes voor een blogger. Ik ga 'm onthouden! En de foto's hebben we inderdaad bij Sonja gezien. En raad eens: ze kloppen precies met wat wij al verwachtten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Daar ging wat fout, maar nogmaals:

    Heerlijk dat jullie zo genieten van jullie tweede huis! Leuk om ook eens mee te lezen met zulke verhalen. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Ina, en Arjan, Heerlijk dat jullie weer zo genieten, en wat een prachtig weer.
    Hier was het vanmorgen -11 !!!!
    En wat lees ik nou, nog een huis?
    Heel veel groetjes
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo weer helemaal bij gelezen was wat vroeger thuis vanwege de sneeuw.
    Ja daar hebben jullie geen last van daar.
    Die Appeltaart ziet er heerlijk uit p/s we komen 9 April.
    Nog veel mooi weer daar en geniet er van

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Terwijl hier de kachel staat te loeien kijk ik naar jullie zonnige terras mmmm heerlijk. Arjan kan ook nog even wachten met het straatje leggen, in september heeft hij weer een klusmaatje.
    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen