woensdag 21 september 2011

Dinsdag, 20 september 2011 - Terug naar Kissimmee

Na een goede nachtrust rijden we na het ontbijt weer richting Kissimmee. We hebben afgesproken om over twee weken weer richting Engelwood te komen, als onze vriendin Nel bij ons logeert. Dan blijven we wat langer, Arjan heeft samen met Theo al een paar klusjes op de todo list staan en misschien gaan we dan ook wel naar het strand.
Als we thuis zijn, bellen we gelijk om de airco te laten repareren. De monteur komt gelijk deze middag, gelukkig, want met deze hitte kun je echt niet zonder. Ik ga richting de Walmart voor de boodschappen, daar is het lekker koel en ik doe dan ook rustig aan.
Als ik thuis kom is de monteur net klaar en werkt de arico weer perfect. We nemen een duik in het zwembad om een beetje af te koelen, waarna we even richting Coral Cay rijden. We bellen voor de zekerheid aan bij ons Townhouse, maar er wordt niet opengedaan dus gaan we naar binnen. Het is inderdaad niet verhuurd, we kunnen dus even op inspectie. Alles ziet er prima uit. Op de terugweg naar huis pikken we bij de Walmart nog een paar vergeten boodschapjes mee. Ik maak een gewone Hollandse maaltijd, bloemkool, aardappelen en vlees. Het smaakt ons prima. Daarna kijken naar BVN, vooral de miljoenennota is uitgebreid aan bod. Nou, het voorspelt allemaal niet veel goeds voor de toekomst.....wat een bezuinigingen !

Zo ziet onze auto  eruit  na de rit naar Engelwood, het is weer lovebugs tijd !

2 opmerkingen:

  1. Wat een energie om direct de volgende dag richting Englewood te gaan. Gelukkig is de airco weer gemaakt want die heb je daar wel nodig. Hier giet het van de regen. Was vanmorgen nog even in HVS en bedacht dat het toch fijner is in CCL ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WELKOM IN kISSIMMEE
    Ja jet is inderdaad lekker warm beter als in Holland.
    Als het uitkomt wilden we a.s.vrijdag even langskomen want Peet&Mo willen ook graag kennis maken.
    Als we niks horen Tot Vrijdag
    Gerrit&Joke

    BeantwoordenVerwijderen