dinsdag 20 september 2011

Zondag, 18 september 2011 - dag van vertrek

De wekker loopt om 6.15 uur af. Na een douche en ontbijtje en een laatste check van ons huis, staat om 7.15 onze vriend Leon voor de deur, hij brengt ons op deze regenachtige ochtend naar Schiphol. De rit verloopt spoedig en we zijn er rond half 9.
We kunnen gelijk inchecken bij de balie van Continental wel is het ontzettend druk op Schiphol, misschien omdat veel Nederlanders nog even naar de zon willen ?
We drinken eerst nog een kopje koffie/thee waarna we naar de gate lopen. We ondergaan de gebruikelijke veiligheidsprocedure waarna we nog een tijdje wachten tot het boarden begint. De vlucht verloopt prima, een rustig ritje, geen turbulentie. Het eten bestaat uit de gebruikelijke beef of  chicken, het smaakte prima. Op Washington is het heel druk bij de immigration, we hebben onze overstaptijd hard nodig. Ook de vlucht naar Orlando vertrekt weer op tijd, en we landen rond 20.00 uur. De koffers komen snel op de band, waarna we richting de taxi standplaats lopen. We huren deze keer geen auto voor 1 dag, maar nemen een taxi naar ons huis. Hier staat een lange rij, er is een congres in Orlando over beveiliging waar 25.000 bezoeker verwacht worden, dit vertelt een man die achter ons staat. Ja, daarom staat er dus zo'n lange rij !
Maar het gaat toch wel snel en binnen een kwartiertje zitten we in de taxi. De rit kost inclusief tip $ 55,00 dus dat valt wel mee. Eenmaal "thuis" pakken we de koffers uit, drinken nog wat en gaan dan naar bed.
We zijn dan bijna 24 uur in touw !

2 opmerkingen: