woensdag 28 september 2011

Woensdag, 28 september 2011 - Bestelling afgeleverd

Na het ontbijt ga ik wat boodschappen bij de Walmart doen, onderstaand de beloofde foto's van zowel het Halloween als Kerst assorti. In de citrusbomen van onze buren hangen insecten valletjes, door een of ander ministerie hierin gehangen. Vandaag komt er een mevrouw deze valletjes eruit halen, en wij vragen haar dan ook wat het doel is. Zij vertelt dat zij de afgelopen maanden iedere 3 weken deze valletjes heeft vervangen, om te kunnen constateren of er hier exotische insecten voorkomen. Tot nu toe is er alleen een of ander zeldzaam insect in de buurt van Orlando gevonden. Ze haalt de valletjes nu weg en het onderzoek gaat volgend jaar opnieuw van start.
Nou, het waarom ontgaat ons een beetje, maar het houdt natuurlijk weer veel mensen aan het werk !
Wij kijken al heel lang naar de Ipad, maar er was altijd wel weer een reden om  niet te kopen, te duur, wat doe je er mee etc.etc.Maar nu is het er toch van gekomen, Arjan heeft een paar dagen geleden  via internet bij Apple een Ipad besteld, het is  een Refurbished Ipad with Wi-Fi ~3 GB (first generation) geworden . Dus niet het nieuwste van het nieuwste, maar voor ons gebruik helemaal prima en wat natuurlijk niet onbelangrijk is, de prijs is ook aantrekkelijk, voor $ 426,33 incl tax zijn we de trotse bezitters !!
En vandaag is hij afgeleverd, nou hier gaat wel weer wat tijd inzitten om te ontdekken hoe alles werkt.
Het is nu half 5 in de middag als ik het weblog bijwerk, lekker in de zon op het terras. We gaan straks eten bij Logan's Roadhouse, we hebben een mooie coupon, via het internet uitgeprint, Buy 2 Get 1Free. geldig op 28 en 29 september. Daar moeten we dus even gebruik van gaan maken.
We zijn inmiddels terug ( het is nu 19.10uur). We hebben heerlijk gegeten bij Logan, een combo van steak en shrimps, voorafgegaan van een gemengede salade en natuurlijk heerlijkke vers gebakken brood, er is geen plaats meer voor een dessert. We rekenen $ 32,00 incl. de fooi af. Nou, dat is zo ongeveer 11 euro per persoon, daar kun je in  Nederland net van naar de snackbar !
Uiteraard kijken we naar DWDD, zo blijven we goed op de hoogts wat er in Nederland gebeurt.











3 opmerkingen:

  1. Ina allereerst een compliment voor je Kast ziet er netter uit dan Arjan zijn Garage
    Ja erg he ook bij Cracker Barel in de winkel is het Haloween en er naast staat de Kerstman.
    Nou Arjan die heb je mooi voor mijn neus weggekaapt zat er van de week naar te kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er lekker uit, Logan gaat op het lijstje.
    Fijn zeg zo'n Ipad, ben benieuwd hoe jullie het vinden. Ik wil NA de kerst hiervoor gaan kijken.
    Geniet, het is hier trouwens schitterend weer, we weten niet hoe we het hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Arjan en Ina
    Ik heb de instelling veranderd zo als je schreef ook wij konden geen reacties plaatsen dus gaan we ook maar reageren als anonieme l
    lezers
    gr Gerrit Peter en joke

    BeantwoordenVerwijderen