woensdag 21 september 2011

Maandag, 19 september 2011 - Op verjaarsvisite

Na een redelijke nachtrust staan we rond 7 uur op. We zijn wel zo rond 4 uur wakker geweest, maar ja, dat is gebruikelijk. Het was een warme nacht, want toen we gisterenavond arriveerden, werkte de airco niet en Arjan kreeg hem ook niet aan de praat. We zijn natuurlijk temperaturen rond de 30 graden in huis niet gewend, maar door de vermoeidheid zijn we toch in slaap gevallen. We hebben vandaag een druk programma, we ruimen eerst nog het een en ander op in huis en gaan daarna even naar de Walmart voor radiatorvloeistof voor de auto, we rijden gelijk door naar Coral Cay, voor degene die het nog niet wisten, we hebben daar in april samen met vrienden een townhouse gekocht en we zijn wel benieuwd of het verhuurd is en hoe het er nu uitziet. Zo te zien is het leeg, maar we zijn de sleutel vergeten dus we gaan er in de loop van deze week nog wel een keer kijken. Hierna gaan we naar huis en pakken wat spullen in, want we gaan richting de kust, naar Engelwood, naar onze vrienden Mia en Theo. Teo is vandaag jarig.
Het is ongeveer 2,5 uur rijden, dus een lange rit, die ik helemaal zelf moet rijden, want Arjan mag helaas even een jaartje geen auto rijden in verband met zijn epileptische aanval van juni j.l.  De rit verloopt prima en rond half 2 zijn we op de plaats van bestemming. Het is weer fijn om onze vrienden te zien en te spreken.  Ze hebben op ons gewacht met de lunch.  In de loop van de middag komt er nog meer visite en we gaan gezellig met zijn 6en uit eten.
Eenmaal weer thuis, praaten we onder het genot van een glaasje  gezellig tot een uur of 10 waarna de vistite naar huis gaat en wij naar bed, want we hebben toch nog wel last van het tijdsverschil.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten