donderdag 22 september 2011

Donderdag 22 september 2011 - Naar de Ikea

We staan rond 8 uur op, na het ontbijt rijden we om 9 uur richting de Ikea. Dit is ongeveer een half uurtje bij ons vandaan, richting de Mall of Milennium. De winkel gaat pas om 10 uur open, maar het restaurant een half uurtje eerder en zit vol met ontbijtende Amerikanen. Wij drinken nog even koffie en lopen dan de zaak in. We hebben de vorige keer onze keuze al bepaald, we gaan voor een zwart bankstel, een 2,5 en 3 ziter en een aparte stoel. Een verkoopster kijkt voor ons of alles in voorraad is, ja hoor gelukkig wel, en het kan zelfs al morgen thuisgebracht worden. Ze draait voor ons een bon uit, waarmee we kunnen betalen bij de kassa. Hierna moeten wij bij de bezorgbalie een afspraak maken.
We lopen de zaak op ons gemak door via de pijlen, het is toch net of je in Barendrecht loopt !
Na betaling wordt er een afspraak voor vrijdag 22 september tussen 13.00 en 17.00 gemaakt. Ze bellen een half uurtje van te voren. Helemaal goed geregeld, voor $ 59,00  heb je je spullen thuis.
We zitten om 11.00 uur alweer in de auto richting huis. Onderweg kopen we bij de Walmart 6 pakken meel voor het brood. Na thuiskomst gaat Arjan alle ingredienten mengen en zakjes van een pond afwegen. De voorraad bestaat uit 40 zakjes, dit is makkelijk, heb je het maar voor het pakken en heb je ook maar een keer rommel.
Hierna maken we het terras schoon, want morgenochten krijgen we koffie visite.
Het is een warme benauwde dag en het kon haast niet uitblijven, we krijgen aan het eind van de middag een onweersbui met behoorlijk veel regen.
Vandaag een stoofpotje rundvlees met uien en champignons, gekookte aardappelen en cowl-sla.
Ik heb de auto even buitengezet in de regen, kunnen alle vastgekleefde vliegen er een beetje afweken. dan kunnen we de auto morgen wassen.
Na het eten kijken we naar de Wereld draait door, tjongejonge, wat een gedoe met die algemene beschouwingen, het lijken wel eeen stelletje kleuters, nou daar wordt je niet vrolijk van !
Arjan kijkt wat tv terwijl ik de weblog bijwerk.







 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten