zaterdag 24 september 2011

Vrijdag 23 september 2011 - een nieuw bankstel en visite

We staan rond 7 uur op, na het ontbijt gaat Arjan de auto wassen en ik ruim het terras verder op.
Om half 11 belt de chauffeur, dat hij er over een half uurtje is met ons nieuw bankstel. We zetten het oude bankstel in de garage, dit kan in de vuilnisbak. We hebben er ruim 12 jaar meegedaan en het is nu echt op.
Voor een beetje zitcomfort hadden we al  meubelplaten onder de kussen gelegen, anders zakte het wel erg door. De chaffeur met zijn bijrijder zetten de nieuwe spullen in de kamer, we moeten de stoel zelf in elkaar zetten, deze zit  in een grote doos en uiteraard moeten we alles zelf van het inpakplastic bevrijden.
Als we bezig zijn met de stoel in elkaar te zetten gaat de bel, oh ja, daar komt onze visite.
We hadden in het voorjaar de afspraak al gemaakt dat Joke en Gerrit weer op de koffie zouden komen, nu zijn zoon Peet en vriendin Moo er bij, gezellig. Ze hebben heerlijke cheesecake meegebracht, dus ik ga snel koffie zetten. Onder het genot van een bakkie kletsen we over van alles en nog wat. Ze zijn erg benieuwd naar ons townhouse, we rijden na de koffie met z'n allen naar Coral Cay, waar ons huis op het gemak bekijken, ook lopen we naar het zwembad en  clubhuis. Ze vinden het prachtig, dus wie weet zien we ze terug als huurders. Hierna nemen we afscheid en rijden terug naar huis.
Het is weer een warme dag en we duiken danook nog lekker het zwembad in. Echt verfrissend is het niet, want het water is inmiddels 34 graden ! Maar dobberen in een warm bad is ook lekker.
We eten vandaag gewoon thuis, gepoffte aardappel met souer cream, cowlsla,komkommer met tomaatt en een  karbonade. Aan het begin van de avond gaat het zachtjes regenen, in de verte zit een grote onweersbui, maar die komt niet dichterbij.
We kijken naar de wereld draait door en daarna naar een film, zo is de avond snel voorbij.





4 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit. Wat een uitkomst Ikea.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He, je updates verschijnen niet in het dashbord, dus ik had er drie gemist. Nu weer helemaal bijgelezen. Jullie hebben niet stil gezeten zeg. Mooi bankstel, eigentijds en strak, ook helemaal onze stijl. Zit het lekker? Daar gaan we straks ook heerlijk van genieten. Weet nu al waar Ray in gaat relaxen ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier ook al eentje die de updates had gemist. maar we zoeken jullie wel op hoor! Gelukkig zijn jullie al weer helemaal op streek en zitten de huidige en toekomstige bewoners er weer relaxed bij.

    Teleton

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow wat een mooi bankstel, we wensen jullie veel 'zitplezier' !!

    De managementcompany waar wij onze villa nu van huren heeft ook 2 townhomes in Coral Cay (Caravelle Court) en aangezien wij nog plannen hebben voor december ;-)

    Groetjes vanuit 'buurgemeente' Davenport
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen