zondag 25 september 2011

Zondag, 25 september 2011, Lazy Sunday ??

We staan rond 8 uur op, uitslapen is niet echt ons ding. We proberen wel het week-end in te passen in ons ritme, want het kan niet  iedere dag zondag zijn !
Na het ontbijt gaat Arjan op de fiets naar de Walmart, even de zondags editie van de Orlando Sentinel halen. We zijn altijd benieuwd naar de wekelijkse folders. Nou, dat valt tegen, weinig aanbiedingen...
Rond 10 uur rijden we richting Ikea, het tv meubeltje waar we naar gekeken hebben is nu in voorraad.
De verkoopster had afgelopen keer een uitdraai gemaakt waar we de platte dozen konden vinden, dit bespaarde ons nu aardig wat tijd. We zijn rond 12 uur al weer terug op Country Creek.
Het kastje is nog een hele puzzle, want alle elektrische aparatuur met alle snoeren moet overgezet worden.
We zetten eerst het nieuwe kastje gedeeltelijk in elkaar, we doen het niet helemaal volgens tekening, want Arjan wil in de achterpanelen uitsparingen zagen voor de snoeren en dat staat natuurlijk niet beschreven !
Tussendoor nemen wee een duik in het zwembad, want het is echt warm, of komt dit door het kastje ?? !!!
Na een beetje gepruts en gedoe staat alles erin en kunnen we testen of alle apparatuur  het doet. En ja hoor, alles is goed aangesloten. 
Ik maak macaroni met verse uien, paprika en champignons, een pot tomatensaus met basilicum er door en de makkelijke maaltijd staat op tafel. De geraspte kaas en de echte Heinz ketchup mogen natuurlijk niet ontbreken.

Foto' s van het tv meubeltje volgen morgen.

3 opmerkingen:

  1. Ook dat nog bij de nieuwe Meubels een nieuw TV kastje.
    Maar wij hebben nu Twee borstels gehad.
    Praten alleen nog maar over Coral Cay.
    Gerrit&Joke
    Peter&Mo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, ha, Coral Cay heeft wel indruk gemaakt bij de gasten. Goed voor de business, misschien? Het is ook een mooie, rustige community!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Arjan en Ina,

    Even proberen of anoniem het doet.

    Groet,

    PenM

    BeantwoordenVerwijderen