donderdag 22 september 2011

Woensdag, 21 september 2011 - Op huizenjacht

Rond half 8staan we op, de zon schijnt al weer heerlijk en het is al 25 graden.
We komen langzaam in ons USA ritme. Arjan leest de krant en bekijkt de beursberichten, onder het genot van een kop koffie en een boterhammetje met (Hollandse) kaas, ondertussen ga ik in huis aan de slag. Beetje wassen, strijken en kasten een beetje ordenen.
Rond kwart over twaalf rijden we richting Coral Cay, we hebben om half een een afspraak met de makelaar om een townhouse voor onze vrienden te bezichtigen. Ha, je kunt wel zien dat zijn roots in Nederland liggen, want hij is stipt op tijd ! Na de kennismaking, bezichtigen we de woning en praten naog wat met hem. Altijd interessant om te horen hoe een Nederlander zich hier gevestigd en gesetteld heeft. Na 13 jaar Florida heeft hij geen enkele behoefte om terug te keren naar Nederland.
De woning ziet er prima uit en onze vrienden gaan een bod uitbrengen, afwachten dus ..
Hierna staan er nog een paar dingen op onze agenda, we rijden eerst naar de reformwinkel om een voorraadje zonnebloempitten, lijnzaad en zemelen te kopen, er moet brood gebakken worden. De bloem kopen we bij de Walmart. Hierna gaan we het rijbewijs van Arjan verlengen, dit moet ieder keer als we hier zijn opnieuw gedaan worden. Het kost weer de nodige tijd, maar na een driekwartier is de aanvraag ingediend, het rijbewijs wordt per post toegezonden. Nu gaat de rit verder richting St.Cloud waar we gaan lunchen bij de chinees. De sushi's zijn deze keer heerlijk !
Als laatste rijden we naar de Aldi, waar we nog wat boodschappen halen. Dan terug naar huis, waar we een heerlijke duik in het zwembad nemen.
De avond brengen we voor de tv door, we gaan niet al te laat naar bed. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten