woensdag 28 september 2011

Maandag, 26 september 2011 - een gewone maandag

We staan rond half 8 op, ja ons leventje hier in Florida verschlt niet zo veel met dat in Nederland. Hier moet er ook gewassen en gestreken worden, boodschappen gehaald worden en ook moet er af en toe een stofzuiger door het huis. Het grote verschil zit hem in  het weer, met name de  temperatuur, iedereen geniet nu in Nederland van een paar mooie nazomer dagen, maar hier sta je iedere ochtend op en lacht de zon je weer tegemoet. Je hoeft je niet af te vragen "wat moet ik aan" want een korte broek met een hemdje is voldoende. Zo begint de dag met temperaturen rond de 24 graden en die lopen op tot maximaal 34 graden.
Vandaag niet veel op het programma, na het ontbijt gaat Arjan verder met het klein maken van het oude bankstel, er staan voor morgen al 5 vuilnisbakken vol. Als er nog eens een paar volgedaan worden voor de ophaaldienst van vrijdag is alle troep weg. Ik doe wat huishoudelijke klusjes en na de middag  gaan we lekker de zon in, even bijkleuren. Aan het eind van de middag nemen we een douche en rijden nog even naar Home-depot, onze favoriete doehetzelf zaak. Onderweg krijgen we een onweersbui met veel regen. Als we uitstappen bij Home-depot regent het pijpenstelen, maar ach, het is warm water !
We lopen op ons gemak de zaak door, we kopen een nieuwe afsluitstang voor de schuifpui, en kijken naar een nieuwe safe, maar hiervoor gaat Arjan eerst eens op Ebay rondneuzen.
na een uurtje rijden we terug naar huis, inmiddels is het weer droog. Vandaag eten we sperzieboontejs, gepofte aardappel, cowlsla en een hamburger.
De avond vullen we met tv kijken, beetje internetten en lezen.


  . 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten