zaterdag 17 maart 2012

Maandag 12 maart 2012 t/m vrijdag 16 maart 2012 - een "gewone" week in Florida

Er is inmiddels weer een week voorbij gevlogen hier in Florida. Was het zondags toen we van de cruise terugkwamen een regendag, de rest van de week hebben we alleen maar zon gehad en hoge temperaturen.
Maandag op ons gemak weer aan  de slag, Arjan heeft de voordeur afgelakt en de handgreep en het slot weer gemonteerd, nadat ik alles opgepoetste heb met de alom bekende Brasso koperpoets.  Deze was gewoon te koop in de Walmart, blijkt dus gewoon een wereldwijd merk te zijn. Ook zijn de tuinen weer op orde, gras en kanten netjes gemaaid. Het zembadwater is gecontroleerd bij Pinch a Penny en de verwarming is maandag aangezet en dinsdag was de watertemperatuur 32 graden, nu kan er dus "gezwommen" worden. Dinsdag zijn onze vrienden uit Chicago huiswaarts gekeerd. We hebben hartelijk afscheid van hen genomen en Mary sterkte gewenst met haar voet.
Arjan heeft ook de zijkant van ons huis  afgeboend, er was omdat het de noorden kant is,  wat groene aanslag te zien, nu is het weer netjes. Ik ben binnen met de keukenkastjes begonnen, e.e.a. weer eens gerangschikt en de roestvrijstalen pannen krijgen een boenbeurt.  Ook heb ik  de ramen aan de voorkant van het huis gezeemd en  het halletje bij de voordeur geschrobt. Ook hebben we de garage opgeruimd en gestofzuigd.
Jullie lezen het, we zitten echt niet stil !

Onze vriend Teo had het plan om vrijdag de nieuwe Ipad 3 te gaan kopen, nou daar had Arjan ook wel zin in.  Er werd door Teo het nodige voorwerk verricht, alle Walmarts en Targets in de buurt werden bezocht en de keuze viel op de Walmart aan de 535. We vertrokken 's avonds rond half 9, gewapend met onze zgn "Thanksgiving-klapstoeltjes" en een paar flesjes water. Toen we arriveerden zaten er al 3 mensen in line netjes achterin de winkel. Onze mannen zijn dus nummer 4 en 5. Ze gaan lekker zitten en nu dus maar wachten tot 12.00 uur. De dames gaan ondertussen shoppen, lekker rustig, want we hebben ongeveer 3 uur de tijd.  Af en toe loop ik bij de mannen langs, en na een tijdje willen ze graag een zak chips met dipsaus, want ze worden wat flauw van dat wachtten en ja een zoutje gaat er altijd in.
Tegen twaalf uur komt de manager met de afgelevede Ipads en worden de wachtende kopers een voor een geroepen. Dit gaat lekker relaxed en na 10 minuten is Teo aan de beurt en daarna Arjan. Ze kopen beiden de 16G. Helemaal blij gaan we huiswaarts waar Arjan gauw de Ipad aan de praat probeert te krijgen. En het moet gezegd, het scherm is  echt vele malen helderder dan die van de Ipad 1 en 2. een goede verbetering.  Het is laat voor we het weten en rond half 2 gaan we naar bed.
Vrijdag rommelen we de hele dag een beetje rond en in huis, ´s middags een poosje de zon in en ´s avonds gezellig met onze vrienden eten bij de Outback. Als voorafje nemen we de Tuna, oh dit is echt heerlijk en de mannen nemen de Outback special en de dames de Alice Sping Chicken.
We drinken daarna nog even koffie bij onze vrienden en wisselen gelijk onze foto's uit.  Onder het motto wat jij niet hebt, heb ik misschien wel gefotografeerd.

het koperen beslag is gepoetst

het eindresultaat










6 opmerkingen:

  1. Dat is weer een hele andere week dan ervoor, lekker aan de slag geweest en de iPad3 gekocht zelfs !! Niet gek,ik twijfel nog ...

    Wel erg lekker weer, de Outback, starten met de tonijn en dan de Outback special, geweldig !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voorjaarsschoonmaak in Orlando! Wij zijn hier ook al hard bezig, tussen het wordfeuden door :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij zien Arjan en Teo al helemaal zitten op die klapstoeltjes met chps en dipsaus. GEWELDIG!!!
    Groetjes Gerard en José

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sjon, Bianca en Romy18 maart 2012 om 07:14

    Wat is de voordeur mooi geworden, complimenten. Veel plezier met de Ipad3.

    Groetjes,
    Sjon, Bianca en Romy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Arjan verkoop je nu nummer 2 Wat mot tie kosten
    Hoog maar droog zag ik Arjan staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi tante ina en ome arjan,

    Haha leon moest lachen de nieuwe ipad 3, bevalt de nieuwe gadget is de vraag??

    Aardig aan de sop zo te lezen, wij zeggen dan voorjaarsschoonmaak !!! ofwel lentekriebels...t begint er qua weer ook hier op te lijken...

    Die chips en dipsaus haha prachtig.

    Leuk om alles weer gelezen te hebben.
    Groetjs Leon en maris

    BeantwoordenVerwijderen