dinsdag 27 maart 2012

Zaterdag 24 maart t/m dinsdag 27 maart 2012 - 4 dagen in een verslag

De dagen vliegen hier om, voor je het weet is er weer een dag voorbij, gevuld met gewone dagelijkse dingen. We staan meestal rond half 8 op en gaan dan na het ontbijt een beetje aan de slag. Arjan pakt de buiten klusjes en ik doe het een en ander in huis. Zondag hebben we visite gehad, via onze website en weblog zijn wij in kontakt gekomen, ze hebben plannen om in de toekomst ook in Florida een woning te kopen. Onder het genot van koffie met zelfgebakken appeltaart hebben we dus genoeg stof tot praten.
In de loop van de middag gaat de bel en staat Ton aan de deur, hij brengt wat restant voorraad en de emmer en mop. Hopelijk kunnen ze morgen vertrekken, want Lidy is zaterdag ziek geworden, buikgriep met hoge koorts. Zij hebben al een consult bij de dokter achter de rug.  Het is dus afwachten....... 
Maandag heb ik de badkamer een goede beurt gegeven, ja dat moet toch ook eens gebeuren. In de loop van de ochtens meldt Ton dat ze vandaag niet gaan vertrekken, de koorts is nog niet gezakt dus reizen zit er nog even niet in. Lees voor een uitgebreid verslag het weblog van de  Springbreakertjes
Ja, ook dat kan gebeuren, ziek worden tijdens je vakantie.
Inmiddels is het alweer dinsdag, vandaag staat er niet veel op het programma. In de loop van de ochtend rijden we naar de Tommy Hilfiger winkel bij Lake Buenavista. In deze vestiging is het eigenlijk nooit druk, vandaag dus ook niet. Op ons gemak gaan we op zoek naar koopjes. We schaffen wat polo´s en overhemden voor Arjan aan en leveren gelijk  2  bonnen in, die we per post hebben ontvangen. Deze bonnen kunnen een waarde hebben van 10 tot 1000 dollar, nou je raadt het als, wij hadden dus 2x 10 dollar, maar toch leuk meegenomen. Het was alleen een probleem met het afrekenen, de kassa accepteerde maar 1 bon. Nou dan rekenen we toch in 2 delen af... ja je moet een beetje creatief denken.
De middagen brengen we meestal op de bedjes door, lekker in de zon en af en toe in de pool om af te koelen. Zo ook deze middag.
grootmoeders appeltaart volgens Koopmans recept
 

2 opmerkingen:

  1. Dat had je nu niet moeten doen...die foto...van die appeltaart! MMMMMmmmm...wat ziet 'ie d'r weer gezond uit.......;-)

    Dank nog voor jullie steun op de achtergrond, het is fijn om te weten dat we, als de nood echt aan de man komt, op jullie daadwerkelijke hulp kunnen rekenen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om alles te lezen, en leuke foto's ook:)
    Wanneer gaan jullie weer in het najaar?

    BeantwoordenVerwijderen