dinsdag 27 maart 2012

Vrijdag 23 maart 2012 - een toevallige ontmoeting

De vrijdag verloopt als een doodgewone dag. We rommelen wat in en rond het huis. Arjan maait het gras bij nummer 100. Na de middag rijden we naar de Loop, we gaan naar Kohls. Ik heb in de folder een herencolbert gezien voor een leuke prijs. Arjan past een mooie donkerblauw jasje en het zit als gegoten. Met inleveren van de een coupon uit de krant, rekenen we totaal $ 42.00 af. Nou dat is dus echt een koopje. Hierna door naar Lowe, onze bouwmarkt. We kopen een slot voor onze blauwe vuilcontainer. We hebben deze container vorig najaar nieuw gekregen; hij is bestemd voot papier, blikjes, glas, plastic flessen en karton. Nu zijn wij er na een paar maanden wel aan gewend, maar we zijn bang dat onze huurders alles door elkaar gaan gooien en dat wij daardoor bekeuringen kunnen krijgen, dit willen we uiteraard vermijden, dus voor de zomermaanden gaat er een slot op, zodat de container "out of order" is. We halen op de tuinafdeling een paar zakken aarde voor bij onze citrus boompjes. Als we naar de kassa lopen, zien we opeens bekende gezichten, de Springbreakertjes zijn gespot ! We maken gezellig een praatje, zij zijn van hun laatste vakantie dagen aan het genieten. Als Ton bij het afscheid zegt, dat ze vanavond naar de Sweet Tomatoes gaan, stelt Arjan gelijk voor om met z'n 4en te gaan. Ja leuk, is de reactie, ze komen ons rond kwart voor 5 ophalen. Als we thuiskomen, nemen we nog even een duik in het zwembad. Rond de afgsproken tijd arriveren Ton en Lidy. We rijden  naar de Sweet Tomatoes bij Cross Roads. Het is er nog niet erg druk en we lopen rustig langs het saladebuffet. Bij de kassa leveren wij een coupon in, die Ton nog in voorraad had, 2 maaltijden voor $ 15,00. Uit de kassabon kunnen we niet wijs worden hoe de korting is berekend, maar we gaan er geen discussie aan wagen, het is wel goed.
We genieten alle 4 van de salades, soepen, pasta en het ijs. Na het eten rijden we terug naar ons huis en drinken we als afsuiting nog een kopje koffie ( deze keer zonder appeltaart !)
Na een gezellig gesprek nemen we afscheid en rijden Ton en Lidy naar Coral Cay, waar ze nog een paar dagen verblijven. Wel kijken ze nu al uit naar hun volgende vakantie in december, die ze in onze villa door zullen brengen.

een slot op de blauwe container

broccolli kaas soep met heerlijk bruin brood

1 opmerking:

  1. Heel verstandig: broccoli kaassoep zonder extra kaas...........doe ik voortaan ook, Geen last meer van sliertjes!

    BeantwoordenVerwijderen