zondag 18 maart 2012

Zaterdag 17 maart 2012 - aan alles komt een eind ....

Allereests wil ik iedereen bedanken die tot nu toe een reactie achtgelaten heeft, het is altijd leuk om te lezen hoe mensen reageren op de berichten. Even een paar antwoorden op vragen van mijn lezers: Bosevent, cruisen is echt voor alle leeftijden hoor, niet alleen voor de grijze golf ! Gerrit, de "oude" Ipad krijg ik, je hoeft geen bod te doen ... MattRob, de Ipad 3 is echt een juweeltje, mooi helder beeld, dus kopen !!! We staan deze ochtend rond 8 uur op, het is weer prachtig zonnig weer. Rond deze tijd is het al 18 graden. We lezen eerst de mails en de krant, waarna we wat gaan romnelwn in en om het huis Arjan maait het gras rond ons huis en zorgt dat ook de kantjes er weer strak uitzien. Rond 11 uur komen onze vrienden gedaf zeggen, zij vertrekken vandaag naar Nederland. We hebben gezellige weken met hen gehad en we zullen ze missen, maar we houden de komende weken via Skype kontakt met elkaar. Na een hartelijk afscheid zwaaien wij hen uit .... We gaan wat boodschapjes doen bij de Home Depot aan de Ponciana Boulevard. We gaan ook gelijk tanken, want onze auto heeft dorst. Thuis gaat Arjan aan de slag, hij spuit zowel binnen als buiten tegen het ongedierte, want we zagen afgelopen dagen alle sruk mierenverkeer in de badkamer en daar houden we niet zo van. Ook monteert hij een nieuwe wc bril in de master bathroom. Het is een speciaal exemplaar, de bril en deksel gaan heel langzaam naar beneden, dus geen harde klap meer na herenbezoek .... Het kitrandje rond de pot wordt vernieuwd en klaar is kees, ziet er weer netjes uit. Daarna liggen we de rest van de middag lekker in de zon op de bedjes. Af en toe duiken we het zwembad in om af te koelen, want het is rond de 30 graden. Vanavond staat er filet mignon op het menu, gekocht bij de Walmart, op advies van Sonja. Nou Sonja, bedankt voor de tip het smaakte prima ! Sorry Gerrit, vergeten om een foto te maken ... Ik bedacht ineens, dat ik nog niets over onze alligator had geschreven. Welnu, toen we vorige week vertrokken lag hij nog in onze vijver, wel had onze vriend de politie gebeld en zij zouden een alligator trapper langs sturen. Dat is ook gebeurd en hij heeft een haak met kippevlees aan een paal in de vijver gezet, als de alligator gehookt was, zou een van onze buren hem bellen. Nou, zo gezegd zo gedaan. Alie kreeg honger en slikte de kip inclusief haak in, nu zat hij dus vast ... De trapper werd gebeld. Na aankomst schoot hij de alligator direct dood. Hij kon hem niet alleen aan de kant trekken, zo zwaar en groot was hij. De lengte was 7 feet en 3 inch, zo'n goede 2 meter dus ... helaas heeft geen van onze buren foto's gemaakt van deze gebeurtenis.

13 opmerkingen:

  1. Ahh moest die gator nou doodgeschoten worden?
    Lekker relaxte dagen. Zo'n wc-bril hebben wij ook, zoooo rustig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tot 4 feet wordt wordt een "verdwaalde" alligator nog gevangen en verplaatst, maar deze was echt te groot en gevaarlijk.

      Verwijderen
  2. Dat was met recht een alligator te noemen!
    Jammer dat jullie vrienden weg zijn, maar jullie hebben nog even!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Arme Ali, sja moet je maar niet in een vijver in de bewoonde wereld gaan wonen:)

    30 graden!!! Ik ben jaloers! We verheugen ons al op de misschien 18 graden aankomende donderdag........

    Veel plezier nog, en leuk verslag weer!
    groetjes Sylvia (en Maarten natuurlijk)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Hey Sylvia, ik had je al een tijdje geleden gespot, leuk dat je meeleest ! Alles goed mer jullie in Belgie?

      Verwijderen
  4. Nou we komen in April even de Bril testen en naar Arjan zijn nieuwe speeltje kijken.
    Nog heel veel plezier daar nog Drie weken en dan is het voor ons zover.
    (jammer van de Foto)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Let op met Teleton want ze moeten zelf ook moppen lees ik op zijn blog :) :).
    Tja wel zielig voor Ali maar ik snap het wel, je zult het maar in je achtertuin hebben.
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toch een hele geruststelling dat er geen alligator meer in de vijver zit lijkt mij.
    Zeker als hij zo groot was.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer zo'n lief huisdier achter in de tuin.

    gr,
    Marijke8

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, dank, ik zal hem goed gaan bekijken en wie weet ... Ik vind het toch wel zielig, van Ali ....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou, er is weer flink geklust, wel lekker dat je dat gewoon op je eigen tempo kan doen en daarna onderuit kan zitten bij de Pool met een hap/snap!

    BeantwoordenVerwijderen