zaterdag 17 maart 2012

Zondag 11 maart 2012 - einde van de cruise, terug naar Kissimmee

De cruise zit er op, we staan om 6 uur op, na een verkwikkende douche gaan we richting het ontbijt. Het is al  druk aan het buffet, er gaan veel passagiers lopend met hun bagage van boord. Wij doen dit deze keer niet, want we zijn met zn 6en en onze vriendin moet per rolstoel van boord.
Tot onze schrik vinden we een label van onze tas of koffer voor onze hutdeur, is er afgegaan bij het transport. Oh, als dat maar geen problemen op gaat leveren, nou ja, we zien wel.
Rond  7 uur treffen we onze vrienden op deck 4 dsasar wachten we, om kwart voor 8 wordt het sein gegeven dat we van boord kunnen. Er komt een medewerker van RC die onze vriendin in de rolstoel  het schip af rolt. Prima service ! Alle controles gaan zeer vlot en als we beneden bij de bagage banden komen begint het wachten op onze bagage. De koffer komt al snel, maar het wachten is op onze tas. Onze vrienden lopen met hun bagage  naar buiten, ze  gaan alvast de huur auto bij Herz ophalen en zullen dan op ons wachten. Omdat er dus geen  label aan de tas zit kan hij op verschillende bagagebanden tevoorschijn komen, ik houd 2 banden in de gaten en Arjan ook 2 in een andere hal. Na verloop van  tijd kan ik geen koffer meer zien, er zijn er al honderden voorbij gekomen. Rond half 9 komt Arjan met onze tas aan, gelukkig ! Gauw naar buiten, waar we door de stromende regen naar de overkant van de straat lopen, waar onze vrienden al staan te wachten. De bagage wordt ingeladen en we rijden snel richting Kissimmee. Het regent behoorlijk, maar ach we hebben er geen last van.  Na een uurtje zijn we thuis en na het uitpakken van de koffers en tas, draaien  de wasmachine en de droger na een uurtje op volle toeren.
Eind van de dag ligt en hangt alles weer schoon in de kast.
Onze vrienden uit Chicago gaan 's middags naar het ziekenhuis om de voet in het gips te krijgen. Dit heeft al met al 5 uren geduurd, maar nu is de voet dan ook goed verpakt en kunnen ze dinsdag zonder problemen afreizen naar Chicago. Deze speciale soort laars moet er 4 weken om blijven zitten en dan zou het middenvoetsbeentje voldoende genezen zijn en mag ze weer op haar voet steunen.
de gala foto van de cruise

onze vriendin Mary, met haar "special boot"


2 opmerkingen:

  1. Kijk eindelijk de Gala Foto in de juiste Dress Code.(Chic Hoor)
    Geen foto's van het eten deze keer???????

    BeantwoordenVerwijderen