woensdag 2 november 2011

Dinsdag, 1 november 2011- Hollandse gezelligheid

Rond half 8 staan we op, de zon schijnt weer, temperatuur is nu rond de 17 graden op het terras.
Na het ontbijt rommelen we wat in huis, Arjan leest de krant en ik werk de strijk weg.
Rond half 11 gaan we bij onze vrienden koffie drinken, kijk dat is dus de Hollaandse gezelligheid, die je met de Amerikaanse buren niet hebt.  De koffie en de donuts smaken prima. We kletsen gezellig bij.
In de loop van de middag komen onze vrienden wat drinken.Ik vraag hen gelijk of ze het kinderbedje bij ons op kunnen zetten, want Arjan en ik zijn er al een uurtje of wat mee aan het worstelen geweest en het lukt ons niet.  Het is even tobben, maar na een kwartiertje staat het bedje, voor onze kleine gast, die eind van de week met haar opa, oma en ouders arriveert. Ook de kinderstoel staat al klaar.
We gaan vanavond met z´n 4en uit eten, naar de Outback. De voorafjes bestaan uit tonijn voor onze vrienden en voor ons flatbread met geitenkaas en paprika´s, erg lekker. Het hoofdgerecht is voor de dames een heerlijke Alice spring chicken en voor de heren een steak, 9 oz. Voor het hoofdgerecht kregen we nog een salade, dus was er nadat alles op was geen plaats meer voor een dessert.
Om een beetje uit te buiken, lopen we via de parkeerplaats naar Office Max, altijd een leuke winkel om rond te kijken. Via een 1dollar store, waar we nog wat hebbedingetjes kopen, o.a. een kleine puzzle van alle staten van de USA,   lopen we verder. Op deze winkelplaza is een nieuwe Walmart geopend, hier verkopen ze eigenlijk alleen levensmiddelen, we zijn er nog niet geweest, dus lopen we nu meteen maar even binnen. Onze vrienden doen gelijk wat boodschappen. Inmiddels is er plaats voor het dessert, dus we nemen ijsjes mee, van Hagen Dasz, heerlijke ijsjes met een krokant laagje. We rijden naar huis, waar  de ijsjes er in gaan als koek.
Hierna gaan onze vrienden richting nr 100 en wij kijken nog wat tv, waarna het licht ook niet al te laat uitgaat. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten