dinsdag 29 november 2011

Dinsdag 29 november 2011 - Rutten op bezoek bij Obama

Het is vanmorgen behoorlijk afgekoeld, de temperatuur is rond de 13 graden om 8.00 uur.
De wind is gisteren gedraaid en komt nu uit het noorden.
Vandaag hebben we eigenlijk niets op ons programma staan, Arjan leest eerst de krant en daarna gaat hij het gras maaien. Ik strijk de laatste was weg en ga daarna naar de dollarstore naast de nieuw Walmart op het pleintje waar ook Office Max zit. Het is een leuke dollar store en hier is altijd wat te vinden.  Ik koop nieuwe kerststrikken voor naast de garage deur, want de kerstversieringen moeten nu toch wel opgehangen worden. Zo komen we langzamerhand in de Kerstsfeer....... de christmascarols schallen al door de winkels....
Na de bewolking van vanmorgen trekt de lucht behoorlijk open, wel blijft het een koude wind, maar zo achter ons muurtje is het toch nog wel lekker om in de zon te liggen. De temperatuur loopt op tot ongeveer 22 graden.
Afgelopen zaterdag zijn ook onze huurders van Coral Cay, Leen en Henny, naar huis vertrokken en maandag zijn er ook Nederlandse kennissen van ons  teruggevolgen naar Nederland. Zo dunt ons Nederlandse clubje aardig uit.  Onze vrienden van nummer 100 gaan a.s. maandag terug naar huis, wij hebben dan nog 2 weken te gaan. 
Vandaag Hollandse pot, gekookte aardappelen, rode kool met appelmoes en  rundvlees.
Op BVN wordt in ieder programma wel aandacht besteed aan het bezoek van Rutten aan Obama.
Is dit nu echt zo belangrijk ? we slaan Pauw en Witteman maar over vandaag en kijken een film, genaamd de Fuke, een Friese film, met een goed verhaal, waarin Syb vd Ploeg en Peter Tuinman spelen. 


ook Santa staat buiten

zijn ze echt ?

onze voordeur in kerstsfeer


nou, laat hem maar komen !


1 opmerking:

  1. En zo blijf je dadelijk alleen achter nou dan is het tijd om naar huis te komen was een maandag op de tv dat de de ijsbaan in Helevoetsluis nog enkele vrijwillegers zoek.
    Dus dan hoef je hier in het niet zo koude Nederland je niet te vervelen en dan gaat de tijd weer snel en is het zo Januari

    BeantwoordenVerwijderen