dinsdag 15 november 2011

Zondag 13 november 2011 - terug naar "huis"

We staan rond 7 uur op, pakken de laatste dingetjes in en gaan met z'n allen rond kwart voor 8 naar de Windjammer op deck 11. We ontbijten op ons gemak en gaan daarna naar de hut onze handbagage ophalen, waar na we direkt van het schip aflopen. Het gaat allemaal vlot, we staan rond kwart over 9 uur buiten de cruiseterminal. Leon en Mariska gaan bij Herz de huurauto ophalen terwijl wij met de bagage wachten.
Rond kwart voor 10 rijden we richting Kissimmee, waar we om even  over 11 uur aankomen op Country Creek. Zo, dat ging allemaal vlot. Leen en Henny zitten ons al op te wachten, we drinken even koffie, waarna Arjan met Leen naar Coral Cay rijdt om te zien of ons townhome al vrij is voor hen. Zij verblijven daar nog twee weken. Ondertussen pakt ons bezoek de koffers uit en gaat de wasmachine aan het werk.
Arjan en ik gaan eerst onze buren op nummer 114  begroeten, dit zijn kennissen van ons die al diverse keren ons huis gehuurd hebben. Ons bezoek gaat nog wat shoppen en wij gaan in de loop van de middag richting Coral Cay om te zien of onze huurder tevreden zijn.  Als we weer thuis zijn, ga ik de koffers uitpakken. De wasmand is goed gevuld, maar dar ga ik morgen mee aan de slag. Vandaag eten we hamburgers, gekookte aardappels, sperzieboontjes, broccolli en cowlsla.  Deze Hollandse maaltijd smaakt wer heerlijk.
We blijven lang buiten zitten, het is nog heerlijk weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten