maandag 28 november 2011

Zondag 27 november 2011 - naar Seaworld

We staan rond 8 uur op, ontbijten op het gemakkie met het krantje erbij.
Het is prachtig weer, een beetje bewolkt met een windje uit het zuiden.
Ik doe een wasje en daarna gaan we een poosje op de bedjes de zon in.
Eind van de middag gaan we met onze vrienden van nummer 100 naar Seaworld, vanavond zijn ze open voor de kerstshows.  Seaworld is altijd de moeite waard, maar in kerstsfeer is het net een sprookje.
We hebben eerst  een hapje gegeten in Seaworld,  gegrilde kip met patat, het smaakte heerlijk en als afwisseling hadden we live musci, een gitarist en violiste. Zij speelden leuke kerstnummers.
Hierna zijn we de verschillende shows afgelopen, allereerst naar het Nautilus Theater, waar de show O Wondrous Night opgevoerd werd. Dit bleek een zingend Kerstspel te zijn, heel goed gezongen, en als hoogtepunt werden  er aan het eind van de show levende dieren het podium opgebracht, zoals een ezel, os, geiten en schapen. Het had voor ons een beetje veel Halleluha gehalte, maar leuk om te zien.
Hierna zijn we naar het Bayside Stadium gelopen, waar Winter Wonderland on Ice was. Een soort Holliday on Ice. Wat erg mooi is, omdat het inmiddels donker was geworden en er op het meer veel verlichtte kerstbomen staan.
Hierna naar Seaport Theater, voor A Sesam Street Christmas, nou dit was dus echt iets voor hele kleine kinderen, maar we hebben de show uitgekeken, omdat de costuums prachtig zijn en het een hele leuke show is. Daarna het hoogtepunt Shamu - Christmas Miracles in het Shamu Stadium. Een prachtige show met orka's, muziek en zang. Als afsluiter hebben we de Polar express Experience gedaan, een attractie waarmee je met een trein door een winterlandschap raast. Hierna hadden we het alle 4 wel gehad, we hadden geen zin om het vuurwerk af te wachten en dan in de groote stroom het park te moeten verlaten.
Rond 11 waren we thuis, waar we onder het genot van een baco'tje nog wat nagekletst hebben.



















2 opmerkingen:

  1. Ja hoor heb weer heerlijk kunnen genieten van jullie dagen. Zal inderdaad eventjes wennen zijn zonder jullie gasten maar dat went ook weer zo. Vervelen zullen jullie je toch niet.

    Groetjes Marita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze show staat voor ons het komend weekend op het programma! Nou ja, behalve Sesamestraat.....

    BeantwoordenVerwijderen