zaterdag 5 november 2011

Vrijdag 4 november 2011 - opnieuw naar de luchthaven

We staan rond 8 uur op, het is nog wat frisjes buiten, maar de zon komt al tevoorschijn.
Rond 10 uur rijden we naar  Coral Cay, waar we koffie gaan drinken wij onze vrienden.
Als we na 1,5 uur terug zijn, ga ik wat rommelen in  huis en Arjan gaat gras maaien. 
Na de lunch ga ik aan de slag, ik bak 2 appeltaarten, een voor onze vrienden en een voor morgen als onze visite gearriveerd is. Hierna ga ik nog even de zon in.
Rond 6 uur gaan we eten bij onze vrienden op nr 100, heerlijke kip en redskin patatos uit de oven en asperges met saus. Ijs met een appelsaus toe. Het smaakte voortreffelijk.
Rond 7 uur vertrekken we richting luchthaven, want vanavond komen onze vrienden uit Rockanje aan.
Wij gaan ze ophalen van de luchthaven, want ze hebben het kinderzitje voor in de auto nodig. Het is  tenslotte onzin om er een te huren voor $ 7,00 per dag !  De vlucht uit Washington was goed op tijd geland, maar na 40 minuten waren ze er nog steeds niet, toen is Arjan eens nagaan vragen op welke vlucht ze zaten, nou dat bleek dus vanuit Chigaco te zijn ! Deze vlucht was net geland, maar hoe kon het dan dat hun koffers al beneden bij de band stonden !? .... later bleek, dat de koffers met een eerdere vlucht meegekomen waren..... Uiteindelijk kwamen ze rond 9 uur aangelopen, ze hadden een goede reis gehad en met de kleine meid was ook alles goed gegaan. Hierna zijn wij (de dames) gelijk naar de autoverhuur gegaan, om eventuele file vorming voor te zijn. Het was bij Herz niet druk en de mannen kwamen er gelijk aan met de koffers, prima timing !
Snel de auto regelen en dan richting de garage van Herz, waar een mooie mini van stond te wachten.
Het autostoeltje vastmaken en dan richting Country Creek. Wij (Arjan en ik) moesten via de parkeergarage wegrijden en zagen ze niet meer, maar wij reden net de oprit op, toen ze ook aan kwamen rijden. Ja, dan is een TomTom onmisbaar !
De koffers uitladen en dan snel nog wat drinken. Iedereen was moe, het werd dus ook niet laat.




1 opmerking:

  1. Gezellig dat jullie vrienden er zijn. Lekker recept zeg van nr. 100. Veel plezier komende week.

    BeantwoordenVerwijderen