dinsdag 15 november 2011

Maandag 14 november 2011 - Wasdag

We worden rond 7 uur wakker, ja in onze slaapkamer is het licht, vergeleken met onze inside state cabin op het schip.  We blijven nog even liggen en  lezen eerst de emails via de Ipad .
Na een half uurtje staan we op, bij onze gasten is het nog stil, maar na een tijdje komt ook hier leven in de brouwerij. We ontbijten op ons gemak en gaan daarna aan de slag. de was gaat van de wasmand naar  de wasmachine, daarna de droger in en indien nodig wordt er ook nog gestreken. Aan het eind van de dag ligt alles weer schoon en netjes in de kast. Arjan gaat met Leon naar Pinch a Penny, voor de wekelijkse watercontrole. Hij komt terug met behoorlijk wat chemicalien, die de kwaliteit van het water een beetje moeten oppeppen, want uit het ondezoek bleek wat er bijna geen gloor meer in zat, en dan wordt het water een beejte groen, wat natuurlijk niet gezond is om in te  zwemmen.  Ons bezoek gaat rond 11 uur richting de shoppingsmalls. Wij gaan een rondje maken langs onze buurtjes die inmiddels uit de noordelijke staten zijn gearriveerd.  Dat is altiijd een hartelijk weerzien. We gaan eerst naar Frank en Lottie, zij komen uit Buffalo, bij de Niagara watervallen en daarna maken we nog een praatje met Dick en Babe, uit Pittsburgh.  Hierna gaan we een boterhammetje eten en de zon in, want het is prachtig weer, de temperatuur loopt zelfs op tot 30 graden ! Rond  6 uur lopen we naar nummer 114, we gaan met onze vrienden eten bij Longhorn steakhouse. Hier zijn we nog nooit geweest, nou, het is een aanrader, de heren kiezen voor een Tbone steak en de dames nemen babyback ribs. Het smaakt allemaal voortreffelijk.
Na dit heerlijke diner, gaan we nog mee met onze vrienden een afzakkertje drinken, als we daarna thuis komen, zit ons bezoek buiten een spelletje te doen, het is een heerlijke zomeravond.
We drinken met z'n allen nog iets en gaan na een uurtje naar bed.
een T-bone steak van 20 oz

een 1/2 rack babyback ribs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten