maandag 21 november 2011

Zondag 20 november 2011 - een van alles wat dag

We staan rond 8 uur op, ons bezoek gaat een dagje naar het waterpark Aquatica en vertrekken na het ontbijt. En ja, wat gaanw wij doen ? Arjan wordt opgehaald door de kennis van Coral Cay, er moet een Ipad geinstalleerd worden en daar heeft hij hulpbij nnodig. Ik ga alvast onze kledingkast eens opruimen. In de loop van de jaren is er alleen maar kleding  bijgekomen en nu moet er eens goed geruimd worden. Aan het eind van de ochtend staan er 4 grote tassen kleding klaar om afgevoerd te worden. Zo dat geeft weer een beetje ruimte. Ik hang ook al onze nette kleding die we dragen tijdens een cruise in onze af te sluiten kast. Dat hebben we toch niet meer nodig deze vakantie. Rond het middaguur wordt Arjan voor de deur afgezet, het Ipad varkentjes is gewassen. We eten een boterhammetje en  fietsen daarna naar onze vrienden op nummer 100, zij zijn vandaag teruggekomen van een cruise. We kletsen gezellig bij en gaan daarna richting het zwembad en de bedjes, het is rond de 30 graden !
Eind van de middag gaan we met onze vrienden van nummer 100 naar Cici's pizza's, ons bezoek heeft een arrangement met eten bij Aquatica gekocht en komen dus niet naar huis om te eten.
Na het uitgebreide pizza buffet, wat weer heerlijk was, drinken we bij onze vrienden gezellig een kopje koffie, waarna we naar huis lopen. Ons bezoek zit lekker buiten een spelletje te doen, ze hebben een fantastische dag in het waterpark gehad, echt een aanrader ....
We kletsen wat, drinken nog wat en kijken t.v. waarna we rond 11 uur richting ons bed gaan.


3 opmerkingen: