maandag 21 november 2011

Zaterdag 19 november 2011 - Pooldag

We staan iets later op dan normaal, want ons bezoek is niet zo snel en we willen hen toch ook niet wakker maken. We lezen onze emails en de krant maar even op bed via onze Ipad. Rond 8 uur gaan er we er toch uit, want Arjan heeft een druk programma vandaag. Na het ontbijt gaat hij met Leon naar Pinch a  Penny, hij is benieuwd of de kwaliteit van het water verbeterd is sinds afgelopen maandag, toen het water een beetje groen zag. Nou, er moet opnieuw een shock in, de kwaliteit is nog niet helemaal goed. Dit gaat hij aan het eind van de dag doen, want we mogen dan 24 uur niet in het water en vanmiddag willen we er toch in ! wel haalt hij de stofzuiger nog door het zwembad, hiermee zuig je het vuil van de bodem direkt naar het filter. Hiena is het gras bij nummer 100 aan de beurt, maar dit loopt even anders, er zijn werkmensen bezig aan het screen rond het zwembad en er liggen allemaal materialen op het gras, dus deze klus wordt verzet naar een ander tijdstip of dag. Ons bezoek gaat een shopping ronde maken en hopen in de loop van de middag weer terug te zijn. Wij gaan na de lunch lekker de zon in, de bedjes lonken.
Ons bezoek verzorgt de warme maaltijd voor vandaag, hamerburgers, gehakt, sperziebonen, gekookte aardappelen, cowlsla en ij of yoghurt toe. Het gaat er in als koek.
In de loop van de avond stelt vriend Willem voor om gezellig wat pelpinda's te eten. dat roept bij ons altijd het beeld op van de zaterdagavond, schoon gewassen in pyama, rond de tafel waarop een krant ligt met pelpinda's erop.  Dus vooruit maar, kom maar op met die pinda's ... ik proef er een, maar deze is een beetje taai, nummer 2  ook, dus ik vraag wat dit voor pinda's zijn ??? De zak wordt erbij gehaald en ze blijken van het soort Raw and Natural te zijn.  Gelukkig staat op de zak beschreven hoe we ze geroosterd en knapperig kunnen krijgen.  Hup  45 minuten de oven in  op 375 graden, toen smaakten ze prima. Weer wat geleerd !








Even afkoelen op een dienblad



1 opmerking:

  1. Ja dat roept ook bij mij een hoop op ,mogen de schillen gewoon op de grond

    BeantwoordenVerwijderen