woensdag 2 november 2011

Zondag 30 oktober 2011 - naar Cape Canaveral

We staan rond half 9 op, ontbijten op ons gemak en rond 10 uur gaan de koffers van ons bezoek de auto in en we rijden rond half 11 weg, richting de cruise terminal in Cape Canaveral. Het is ongeveer 5 kwartier rijden. We zetten Leen en Henny af bij de cruise terminal en rijden vervolgens richting het strand.
er staat vandaag een harde wind, er zitten dus ook maar weinig mensen op het strand, want je wordt gezandstraald !  We hebben gelukkig de stoeltjes bij ons en gaan toch even zitten. Er zijn met deze wind een paar kite surfers in het water, ze maken hoge sprongen, want er staan flinke golven. Ook komt er een man met een radiografisch gestuurd vliegtruigje.  Hij gaat op ongeveer 20 meter van ons het vliegtuigje oplaten, nou we houden het goed in de gaten, want als het neerstort willen we niet geraakt worden....
Gelukkig stopt hij er na een kwartiertje mee. We eten de meegenomen boterhammen met kaas en besluiten toch om na een uurtje terug te rijden naar Kissimmee, de zon is telkens achter de wolken en dan is het niet echt lekker zo met die wind. We rijden op  ons gemak terug en zijn rond half 3 weer thuis, waar we de zondagskrant doornemen. Aan hhet eind van de middag komen onze vrienden van Coral Cay op bezoekk, we drinken gezellig koffie.
We eten vandaag gebakken tilapiafilet met cowlsla en een gepofte aardappel.
 De avond vullen we met tv kijken en computeren.






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten