zaterdag 29 oktober 2011

Zaterdag 29 oktober 2011 - Alweer of nog steeds regen

Als we rond 8 uur opstaan regent het pijpenstelen. De temperatuur is wel goed, dus we kunnen gewoon buiten ontbijten.  Ons bezoek heeft redelijk geslapen vannacht, ach je het duurt altijd een paar dagen om een beetje van de reis bij te komen. Na het ontbijt gaan we naar de schoenenzaak op de Oceola Squere Mall want ook ons bezoek heeft nieuwe schoenen nodig. Ik koop voor de kleindochter van vrienden schattige kleine teva sandaaltjes, met alle kortingen komen ze zo rond de  9 euro. Echt een koopje.
Ook ons bezoek slaagt voor schoenen en sandalen en na even goed zoeken vindt Arjan nog een paar mooie Timberlands voor 25 dollar. We moesten vandaag onze slag slaan, want de winkel gaat over 2 dagen dicht. Ze openen een nieuw zaak iets verderop, wel wat kleiner, het zal ook wel te maken hebben met de hoge huurprijzen en de crisis. Hierna gaan we voor nog wat boodschapjes naar de Walmart.
Na de lunch gaan Leen, Henny en ik nog een rondje shoppen. Van Lake Buenavista de Tommy winkel en de Dress Barn naar de Loop, naar JC Pennys, hier is het verschrikkelijk druk. We zijn rond 3 uur thuis, we drinken wat en gaan daarna de huurauto terugbrengen bij de Holliday Inn aan  de 192.
Het is inmiddels droog en de zon schijnt, het is weer heerlijk weer.
Als we weer thuis zijn wordt er wat gecomputerd en rond 5 uur halen de mannen een heerlijk gegrilde kip bij de Walmart met gefrituurde aardappelschijfjes. Wij zorgen dat de tafel gedekt wordt, met appelmoes en cowlsla erbij is het een heerlijke maaltijd.
We kijken 's avonds wat tv en gaan niet te laat naar bed, want we  brengen ons bezoek morgenochtend  naar Cape Canaveral, vanwaaruit ze een weekje gaan cruisen met de Freedom of the Seas.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten