zaterdag 22 oktober 2011

Woensdag 19 oktober 2011 - Ontbijten buiten de deur

We staan rond 8 uur op, vandaag geen gedekte ontbijttafel, we gaan buiten de deur ontbijten. We doen dit eigenlijk nooit, alleen bij hoge uitzondering als we bezoek hebben. En ja, we willen dit Anita niet ontzeggen !
Rond kwart voor 9 rijden we naar de  Cracker Barrel ( dichtbij Cane Island). Het ene gedeelte van het restaurant zit aardig vol, wer krijgen een plaatsje in een bijna lege zaal, maar al snel looopt ook dit gedeelte van het restaurant vol. Onze ober Lonny doet een poging, German or Dutch ? Oke, bijna goed.
We bestellen alle 4 hot tea, want de Amerikaanse koffie is veel te slap, zeker als je de extra dark roasted van DE gewend bent ! We zijn in de Cracker Barrel terechtgekomen door onze vorige buren op Country Creek. Toen bestelden we Grandma's samle, we gaan op zoek op het menu of dit er op staat, en ja hoor weliswaar onder een andere naam, iets van Mom's special vinden we de gebakken eieren, met worstjes of bacon, en 3 pancake's met vruchten en slagroom. We nemen alle vier dit menu, 3x scrumbled eggs en 1x sunny side up. Het duurt niet lang of de tafel staat vol. Het is een hele toer om alles op te eten, maar we hebben ons best gedaan er blijven maar kleine restjes over. Na het ontbijt lopen we gezellig de winkel door en Arjan en ik gaan een poosje buiten op de schommelstoelen zitten, terwijl Nel en Anita de shop onveilig maken. Hierna gaan we naar huis, de dames gaan nog wat shoppen en Arjan en ik rommelen wat in en rond het huis. Na de middag, we hoeven geen lunch ! gaan we nog een poosje de zon in. De dag begon een beetje koel, maar in de loop van de dag komt de zon en wordt het toch heerlijk weer.
Voor het diner hebben we Buffet City op het programma gezet, ook dit restaurant moet Anita gezien en geproefd hebben. Nou het valt goed in de smaak, we genieten allemaal van de heerlijke gerechten.  Op de terugweg maken wij dames de Walgreen nog even onveilig, want ook hier was Anita nog niet geweest ...
Dan naar huis, beetje tv kijken en computeren.










2 opmerkingen:

  1. Staan leuk op Coral Cay die Schommelstoelen zo naast de Hottube.

    Groet
    Gerrit&Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey, da's 'onze' Cracker Barrel....ziet er weer goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen