zaterdag 22 oktober 2011

Donderdag 20 oktober 2011 - Wereldnieuws

Als we rond 7 uur onze Ipad aanzetten leest Arjan een bericht dat Kadaffi gevangen genomen is.
Eindelijk na een strijd van maanden, want tijdens ons verblijf in Kissimmee afgelopen februari  begonnen de strijd in Libie al. Als we opgestaan zijn zetten we gelijk CNN aan, nou het is breakingnews... maar er zijn nog geen bevestigingen over de gevangenneming. De beelden hiervan zien we pas in de loop van de dag.
Nel en Anita gaan vanmorgen naar Gatorland en daarna gaan ze nog een laatste shopronde maken, want de koffers zijn gisteren al gepakt en er is nog ruimte over in de extra tas.
Rond 3 uur komen ze bepakt en bezakt terug, dit was echt het laatste !!  Ze genieten nog een paar uurtjes van de Florida Sun. We gaan rond half 7 richting de Loop, naar Olive Garden. Een leuk Italiaans restaurant, wat goed in de smaak valt bij ons 4en. Het eten is van prima kwaliteit. We bestellen ale 4 iets anders, maar het even allemaal erg lekker. We eindigen de maaltijd met een klein toetje.
Arjan en ik hebben kunnen het hoofdgerecht niet op en dit gaat mee in een box, lekker voor morgen.
Hierna gaan we nog even  bij  Best Buy naar binnen, Anita moet tenslotte ook een "mannen"winkel gezien hebben. Nou ze kwam ogen te kort, mooie Dr Dree koptelefoons, Ipad, Iphone's  etc.
De term '"mannen" winkel was eigenlijk niet van toepassing, want wij dames vonden het bezoek zeer interessant. .
Hierna richting huis, waar we nog wat drinken voordat we rond half 12 richting ons bed gaan.


1 opmerking:

  1. Olive Garden staat ook bij ons hoog op de lijst.
    Maar ja ook die hebben we hier niet,nog even wachten.

    Groet en nog veel plezier
    Gerrit&Joke

    BeantwoordenVerwijderen