zaterdag 29 oktober 2011

Vrijdag 28 oktober 2011 - een regenachtige vrijdag


En ja, wat doe je op een regenachtige vrijdag ..... we staan iets later dan normaal op, ontbijten op het gemakje. Ik doe wat boodschappen bij de Walmart. Gelukkig, de kerstbomen zijn al in aantocht !





Vanavond arriveert er weer bezoek, ze landen rond 8 uur op Tampa en komen met de auto naar Kissimmee. Wij verwachten ze rond 11 uur.
Aan het eind van de ochtend rijden we naar de Oceola Squere Mall, de haren moeten geknipt worden.
In deze mall zitten zelfs 3 kapsalonnen. Op goed geluk gaan we er bij een naar binnen. Arjan is gelijk an de beurt. De kapster vraagt hoe hij hett geknipt wil, nou, not to short.... Wat schets onze verbazing, ze neemt een tondeuze aan gaat rap aan de slag, de vlokken haren vlliegen in het rond en ik zie Arjan steeds benepener kijken, zich afvragend of er nog haren op zijn hoofd blijven staan. Na een klein kwartiertje is het klusje geklaard en is de coupe Florida een feit. Nu ben ik aan de beurt, ik vrees het ergste, en ja hoor ook bij mij komt de tondeuze weer tevoorschijn. Na het grove werk hiermee gaat ze het een beetje met een schaar bijwerken. Ik heb maar niet gevraagd waar haar diploma's hangen. We rekenen voor deze gezamelijke knipbeurt 36 dollar af. Een ding weten we zeker, hier komen we niet meer terug en gelukkig zijn we pas over 7 weken terug in Nederland ! De foto´s van deze gebeurtenis ontbreken helaas....
Op de terugweg naar huis rijden zien we nog een schoenenzaak die opheffingsuitverkoop houdt. Op het hele assortiment 50 % korting. Toch maar even een paar minuten kijken, wie weet ....Ik koop er gemakkelijke Teva sandalen voor 37 dollar en Arjan vindt een paar sportschoenen van Ralp Lauren voor 10 dollar. We zijn weer helemaal blij met deze aankopen.
De rest van de middag  rommelen we wat in huis,  af en toe regent het nog, maar de temperatuur is goed en we kunnen gewoon buiten zitten.
We eten vandaag hamburgers, sperziebonen en gekookte aardappelen.
´s Avonds kijken we naar de tv en rond 11 uur draait de auto van ons bezoek de oprit op.
Ze vonden het een vermoeiende reis, toch nog ruim  een uur met de auto, snel de koffers uit de auto, nog wat drinken en dan naar bed.

5 opmerkingen:

  1. Door de drukke bezigheden zijn wij hier aan een opfrisbeurt ook niet meer toegekomen. Gaat in de eerste week in Florida weer gebeuren, voor alletwee! Maar niet in de Osceola Square Mall....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schok zal dat geweest zijn toen ze zo radicaal aan de gang ging. Die kapper gaan we zeker niet bezoeken. Ray heeft goede ervaringen bij de kapper in Macy's.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoiiii,

    Nou jammer hoor van die foto's, wel eentje van een tondeuse maar niet van de hippe kapsels!
    Gelukkig kunnen wij het vrijdag zelf beoordelen haha. Wat een dure knipbeurt voor 36 euro, stelletje afleggers. Jammer dat die schoenenzaak dicht is, maar misschien is de nieuwe zaak ook wel interessant genoeg om wat te scoren. Leuk he die sandaaltjes voor Lynn.
    Groetjes Leon, Maris en Lynn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. nou net als meer mensen hier willen we wel foto's maar dan vraag ik het wel aan T & T.....
    gr Patricia

    BeantwoordenVerwijderen