zaterdag 15 oktober 2011

Donderdag 13 oktober 2011 - Wie van de drie en nog meer visite

We staan rond half 8 op, het is prachtig weer, maar na het ontbijt gaan Nel en ik eerst binnen aan de slag. De beide badkamers worden onder handen genomen en door het hele huis raast de stofzuiger.  Arjaan maait ondertussen het gras.
Na dit harde werken besluiten we om te gaan lunchen, we rijden rond half 2 richting de Golden Coral. Met een 60+er in ons gezelschap gaat het buffet inclusief het drinken ons $ 6,99 per persoon kosten.  Ze hebben vandaag een gebraden kalkoen liggen, waar de kok een heerlijke stukje voor je afsnijdt, maar ook alle andere gerechten zien er goed uit. Er is een heerlijke verse saladebar en er staan ook veel taarten als nagerecht. Uiteraard ontbreekt het ijs met de snoepjes en de chocolade-fontijn  niet. Ook de verse groenten, broccolli en bloemkool met kaassaus smaakt perfect.  Na de lunch terug naar huis, lekker de zon in.
Als we de wijk binnen rijden zien we bij ieder huis een nieuwe vuilnisbak staan, een knal blauwe bak .
Ook voor onze oprit zo'n monsterlijk ding, hij blijkt voor papier, glas en plastic bestemd volgens de bijgeleverde folder. Het wordt dus nu wie van de drie, bruin, groen of blauw.
Vanavond komt er een vriendin  van Nel voor een weekje logeren. Wij gan rond acht uur richting het vliegveld om Anita op te halen. De vlucht is iets later dan gepland geland, maar na een poosje wachten komt ze dan toch aanlopen. Nou, ze is blij dat ze er is, maar de vermoeidheid valt haar mee.
Gauw haar koffer ophalen en dan met de lift en de roltrappen naar de parkeergarage waar onze auto staat.  Binnen een halfuurtje zijn we weer thuis, we drinken en kletsen nog wat.  Anita eet zelfs nog een paar bruine boterhammen met vleeswaren, maar rond half 11 gaan we toch allemaal richting bed.  De dag was lang genoeg.









2 opmerkingen:

  1. Da gaan we onthouden voor volgend jaar ben dan op die leeftijd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker rustig in de Golden Corral, buffet ziet er prima uit. En op een koopje....

    BeantwoordenVerwijderen