vrijdag 7 oktober 2011

Dinsdag, 4 oktober 2011 - Terug naar de kust

Na het ontbijt rijden we rond half 9 richting Englewood. Het  is een tochtje van ongeveer 2,5 uur.
Onze vrienden Theo en Mia zitten ons al op te wachten met de koffie. We kletsen gezellig bij en na een uurtje eten we een boterhammetje.
De mannen gaan aan de slag, er moet een vlotter in een van de wc's vervangen worden, want het water blijft doorlopen. Het is een lastig karweitje, maar na een tijdje is de klus geklaard. Daarna monteren ze een nieuwe garbage disposer onder de aanrecht, de oude is helemaal doorgeroest en lekt aan de onderkant.
Rond 6 uur rijden we richting een leuk restaurant Howards Landing, hier zijn wij al eerder met Teo en Mia geweest, je kunt hier heerlijk eten. Erg favoriet is het menu crablegs, hier kun je vandaag onbeperkt van eten. Wij vinden dit zo'n geknoei, dus we bestellen lekker wat anders. Het wordt 4x een biefstuk en voor mij de babyribs, een full rack. Nou het smaakte allemaal heerlijk.
Hierna gaan we naar de zonsondergang aan het strand van Englewood, maar we zijn net te laat de zon is al onder. Het is nog behoorlijk druk op het strand, maar ja wat wil je ook de temperatuur is rond de 26 graden ! We rijden terug naar huis, waar we gezellig nog wat drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten