maandag 17 oktober 2011

Zaterdag 15 oktober 2011 - Vervolg -> naar Celebration

Rond half 7 rijden we richting Celebration. Voor degene die niet weten wat Celebration is hier een kleine toelichting. Celebrations is gebouwd op voormalig moerasland naast Walt Disney World. De woningen zijn gebaseerd op de romantische bouwstijl van Charleston in South Carolina. De bouw is gestart in 1996. Als bewoners moet je je aan strikte regels houden.
Het is net een klein stadje, met leuke kleine winkeltjes en restaurants. Vanavond is de hoofdstraat afgezet en is het herfst. Er worden gekleurde snippertjes papier de straat in geblazen zodat het net is of er herfstbladeren vallen. Het is erg druk. We parkeren de auto in een zijstraat en lopen richting het centrum.
Hier staan diverse kraampjes en er staat een dj muziek te draaien. Kinderen kunnen een pompoen versieren. en veel tuinen zijn al in Halloween sfeer.
We melden ons gelijk bij restaurant Marketstreet, maar hier is het niet druk, we kunnen gelijk binnen plaatsen krijgen. We doen dit maar, want voor buiten is er wel wachttijd. We krijgen een mooie boot toegewezen en we kunnen gelijk de bestelling doorgeven. Als voorgerecht kiezen we voor de home made patatoe chips met wame kaassaus en blauwe kaas, we delen dit gerecht met ons vieren. Hierna hebben we alle 4 gekozen voor de Street Burger, een heerlijke hamburger met patat. We nemen als nagerecht de warme chocoladecake met vanille ijs en slagroom, een gerecht, met 4 lepels ! Het smaakte heerlijk.Hierna lopen we op ons gemak langs de winkeltjes en zoeken de auto op.
Thuis kijken we nog wat tv en zo is deze dag ook weer om.





4 opmerkingen:

  1. Hallo Arjan en Ina,

    Het heeft even geduurd, maar sinds een dag of tien heb ik jullie blog weer gevonden. Dat heb je met anonieme volgers. Ik wist dat jullie weer in Florida waren en kon me niet voorstellen dat Ina gestopt was met haar blog. Leuk weer om te lezen hoe jullie de dagen daar slijten. Wat een restyling van de woonkamer ook, het ziet er prachtig uit. Veel plezier toegewenst en tot ziens! Tina Vrij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Halloween is al in full swing, gezellig hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We missen op de foto van jullie huis wel de Haloween,kan nog hoor.
    Die zijn erg lekker daar bij Marketstreet heb ook al eens geproefd.
    Nog veel plezier en mooi weer daar


    Gerrit & Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een toetje let je wel op de calorieen. Leuk hoor Haloween, wij gaan de kerstsfeer aanschouwen, nog 2 maandjes kan niet wachten.

    BeantwoordenVerwijderen