maandag 10 oktober 2011

Zondag, 9 oktober 2011 - Regen en de zondagskrant

Ik ben er nu achter, hoe moet je een reactie plaatsen  bij blogger??  Eerst je profiel kiezen, heb je geen account, dan kies je voor anoniem, dan in het witte vak je tekst typen daarna voorbeeld en/of reactie plaatsen.  Het is een beetje onlogische volgorde, maar het werkt !!

Als we rond half 9 opstaan regent het al weer. Vanacht is het even droog geweest, maar het komt weer met bakken uit de hemel. Gisterenavond gaf het weerbericht al diverse regen-records aan. Er is in twee dagen tijd ongeveer 150 mm  gevallen, nou dat zie je niet over het hoofd, ons zwembad loopt bijna over.

Vorige week hebben we ons aangemeld voor een abonnement op de zondag editie van de Orlando Sentinel. Lekker makkelijk, hoeft Arjan niet meer op de fiets naar de Walmart en nu met die regen komt het helemal mooi uit. Nou de krant ligt op de oprit, netjes in een dubbele plastic zak  verpakt !

Gezien het weer besluiten Nel en ik om vadaag naar de Florida Mall te rijden. We vertrekken om even over 9 uur, het is ongeveer een half uurtje rijden, we zijn er dus zo. We parkeren de auto aan de kant bij JC Pennys. Hier slaan we onze eerste slag, allebei een paar schoenen. Dan de mall overlopen en lekker winkeltjes kijken richting Abercrombie en Fitch en Dillarts. Na een paar uurtjes zijn we het zat, het  is inmiddels ook mega druk geworden. We rijden op ons gemak terug naar huis. De zon komt er inmiddels door en het ziet er weer een stuk gezelliger uit.
Aan het eind van de middag komen Joke en Gerrit de geleende Senseo terugbrengen. We drinken gezellig koffie met de door hen meegebrachte chocolade donuts. mmmmm..
Na een paar uurtjes gezellig gepraat te hebben nemen we afscheid, we zullen ze waarschijnlijk wel weer in april 2012 zien.
Vandaag bestaat ons diner uit gebakken vis (tilapia), worteltjes, aardappelpuree en cowl-sla.
Vanavond geen de wereld draait door, maar we kijken wat kookprogramma's via Foodchanel, ook leuk.





4 opmerkingen:

  1. wat een regen! bestellen jullie wel mooi weer

    over 3 weken. gr H en L

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje, wat een mooie eethoek hebben jullie gekocht, staat erg mooi. Jammer van al die regen maar nu kennen Nel en jij lekker shoppen, is ook niet verkeerd. Goed idee om op zondagde krant te laten bezorgen met alle folders erbij.
    Groetjes José.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Namens ons en Peter nogmaals bedankt voor de senseo en jullie gastvrijheid we vonden het vreselijk gezellig bij jullie en ik hoop dat het allemaal doorgaat in April 2012
    Groet
    Gerrit&Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi hoi,

    En is de regen nu eindelijk een beetje vertrokken....wat triest zeg. Wel lekker shop weer haha. Hoe is het met de orkanen?

    Mooie eethoek, jullie zijn aardig op weg naar een nieuwe home make-over!! Alles nieuw....

    Groetjes de steijlen

    BeantwoordenVerwijderen