zaterdag 15 oktober 2011

Zaterdag 15 oktober 2011 - Een rondje fietsen

We staan rond 8 uur op, de ontbijttafel is al gedekt, Nel was als eerste op. Na een half uurtje is iedereen present en ontbijten we gezamelijk.  Als de boel opgeruimd is rijden we naar Coral Cay, we willen Anita ons townhome laten zien. Het is niet verhuurd dus kunnen we het ook van binnen showen. Ze  vindt het prachtig.
Hierna terug naar huis, lekker aan de koffie. Wij skypen met Nederland,, moeder Snoeij is vandaag jarig.  Nel en Anita vertrekken vervolgens naar de Florida Mall. Gewapend met een TomTom  en wegenkaart moet dit toch lukken. Ik ga nog even bij Bealls neuzen, de korting is blijven steken op 80%, maar ik vind toch nog wel een paar leuke koopjes.
Als ik weer thuis ben, gaan Arjan en ik op de fiets een rondje maken, we fietsen via Indian Point, naar Eagel Point, waarna we op Fiesta Key uitkomen. Dit is wel een rondje van een drie kwartier, lekker rustig om zo door de woonwijken te rijden. Na een boterhammetje gaan we de zon in, maar er hangt vandaag een sluierbewolking waarr de zon niet echt dor heen komt. Wel is het warm. Dan maar het weblog eens bijwerken, want anders wordt de achterstand te groot.
Vanavond gaan we met zn allen naar Celebration, maar daarover later meer.

3 opmerkingen:

  1. Op naar het October feest was verleden week afgelast van wege het slechte weer,gingen toen voor niks

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo maar een compliment over jullie berichtjes over het dagelijks leven in het vrolijke vakantieland Florida: het is heel plezierig om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer helemaal bijgelezen, weliswaar met rode jetlag ogen. Schitterende chandelier, daar gaan we veel plezier van hebben ;-)
    Wat hebben jullie daar toch een relaxt leven, wat shoppen met hoge kortingen, interieur vernieuwen, uit eten enz. heerlijk om te lezen. Die knalblauwe container word waarschijnlijk niemand warm van, omheining erom heen maken van bamboe of zo?

    BeantwoordenVerwijderen