donderdag 13 oktober 2011

Dinsdag 11 oktober 2011 - richting St. Cloud

We beginnen de dag met een licht ontbijtje, waarna we alle 3 rustig wat in en rond het huis bezig zijn. Nel en ik gaan in de loop van de ochtend richting de Target, de blikjes cola zijn in de aanbieding, bij aankoop van 3x12 cans krijg je 12 cans cocacola zero gratis. Deze aanbieding was bij de cassiere nog niet bekend, maar ik had de folder bij me en na vertoon van de advertentie werd de kassabon aangepast. Ja, je moet altijd opletten ! We kijken ook nog even bij de taarten, wat zien ze er leuk uit, maar uit ervaring weten we dat ze niet te eten zijn, zo zoet ...
Voor de lunch gaan we richting St. Cloud, eerst onderweg bij Pinch a Penny het zwembadwater laten keuren, alles was prima, er hoeven geen gemicalieen toegevoegd te worden. Wel kopen we een jerrican gloor, altijd makkelijk iets op voorraad. Hierna rijden we naar Buffet City, onze vaste buffet chinees.
Het is niet druk.  De sushi's zien er weer prima uit, ze smaken heerlijk, we laten deze keer ook een lekker bordje op de plaat bakken. We betalen  rond de $ 10,00 per persoon incl fooi.
Na het eten gaan we zoals altijd naar de Aldi, waar we wat boodschappen doen, maar we rijden gauw terug naar Kissimmee, want het is heerlijk weer, tijd voor de bedjes en de pool.







 

2 opmerkingen: