zondag 2 oktober 2011

Zaterdag, 1 oktober 2011 - Fietsweertje

Als we opstaan merken we het gelijk, het weer is veranderd, de wind is gedraaid en komt nu uit het noorden. De temperatuur is nu zo rond de 18 graden, de luchtvochtigheid is ook gedaald, dus het is nu heel aangenaam. Na het ontbijt en wat huishoudelijke klusjes gaan we rond een uur of 10 op de fiets richting de 192. We gaan bij de Walmart rechtsaf en rijden ongeveer een half uurtje via het voetpad langs de 192.
Onderweg stoppen we af en toe als we winkels zien, waar we eigenlijk nog nooit binnen geweeest zijn.  Ja, met de fiets zie je echt meer dan dat je met de auto er langs raast. De terugrit doen we via de andere kant, je moet hier wel goed opletten met oversteken, de auto's die rechtsaf slaan zijn er niet aan gewend dat er fietsers gaan oversteken. We gaan bij Big Lots naar binnen, hier is altijd wel iets te vinden, we stappen naar buiten met een afstandsbediening voor twee schemerlampen en een led zaklampje.
Bij Home  Depot is het een drukte van belang, de brandweer is uitgerukt, en heeft zijn wagens uitgestald.
We lopen even deze zaak binnen we hebben nog een verlengsnoertje nodig, nou voor $ 1,47 zijn we weer geholpen. We zien dat ons Chinees buffet restaurant Orient buffet in een nieuw jasje gestoken is en ook een nieuw naam heeft, Hibachi Buffet. We fietsen nog even over Coral Cay, en gaan daarna op huis aan.
De afstandsbediening voor de schemerlampen wordt gelijk geinstalleerd, goh wat een gemak !
We hebben eigenlijk wel zin  om te gaan lunchen, nou dan maar op de fiets richting dat gerestylde restaurant.
Het gehele interieur is nieuw en alles ziet er weer netjes uit. Het eten is heerlijk, vooral de sushi's smaken prima. De totale maaltijd komt op $ 21,00 incl tip.  We fietsen op ons gemak naar huis, waar we de rest van de middag op de bedjes, in de zon in de pool doorbrengen. We hebben totaal 28 km gefietst vandaag.
's Avonds kijken we een film, genaamd The Shawshank Redemtion een film gebaseerd op een verhaal van Stephen King. Rond twaalf uur vallen de luikjes toe.


1 opmerking:

  1. Heerlijk dat het wat koeler is en de luchtvochtigheid is gedaald. Lekker fietstochtje, daar hebben wij straks ook wel zin in (denk ik nu). groetjes uit een (ook) afgekoeld NL.

    BeantwoordenVerwijderen