woensdag 26 oktober 2011

Maandag 24 oktober 2011 - geritsel in het struikgewas

Nog even terugkomen op gisterenavond .... In de loop van de avond kijk ik even buiten op het terras, ik hoor een raar geritsel in de heg bij de buren maar zie niets. We pakken de zaklamp erbij en opeens zien we twee oogjes en ja hoor daar gaat een gordeldier op de loop.  Jammer dat ik geen fototoestel bij de hand had, maar even googlen en we hebben een plaatje.






De dag begint een beetje mistig, maar in de loop van de ochtend wordt het helder en schijnt de zon volop.
Ik maak de rest van de voorkamer schoon en Arjan maait het gras bij onze vrienden.

De middag lekker in de zon op de bedjes. Rond half 5 krijgen we bezoek, de voormalige eigenareen van Royal Palm arriveren vandaag in gedeelten, 4 personen vliegen via Arkefly op Sanford en 2 personenen via Orlando.  Arkefly vertrekt op maandag al vroeg uit Nederland, zo rond 9.45 uur, dus arriveer je ook in de middag op Sanford.  Ze hebben een goede vlucht gehad en als voordeel natuurlijk het feit dat het een rechtstreekse vlucht is. We denken er ook over om dit eens een keer uit te proberen in dee toekomst.
Na wat gedronken te hebben rijden we met hen mee naar Coral Cay, waar ze ons townhome voor 10 dagen gehuurd hebben. Nadat ze de nodige codes weten, rijden wij terug naar huis, we zullen ze de komende dagen nog wel zien.
Het diner  is vandaag snel bereid, restant pasta van gisteren opwarmen in de magnetron en cowlsla.
We komen de avond door met wat computeren en  tv kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten