vrijdag 7 oktober 2011

Woensdag, 5 oktober 2011 - Bakken op het strand

Na het ontbijt  gaan we met z'n drieen naar het strand van Englewood. We hebben stoeltjes, badlakens en een koelbox  bij ons. Nou zo houden we het wel uit. Er staat een lekker windje, we moeten dus wel goed smeren met de zonnebrandcreme. Na een paar uurtjes vinden we het genoeg en gaan terug naar huis, we douchen even lekker al het zand van ons af en gaan dan met z'n vijven naar Port Charlotte, hier wonen Els en Wienant, familie van Teo en Mia. Wij hebben hen al enkele malen ontmoet en afgelopen zomer zijn ze in Nederland geweest, waar wij ze in Rotterdam getroffen hebben. We drinken gezellig koffie, waar uiteraard de taart niet aan ontbrak. We rijden met z'n allen naar een leuk restaurant in Punta Gorda. Het is hier altijd erg  druk, dus is het goed dat Els gereserveerd heeft. Ze hebben in dit restaurant de aanbieding, 2 diners voor de prijs van 1, deze aanbieding hebben ze in de zomermaanden en eindigt op 31 oktober a.s. Wij kunnen er dus nog even gebruik van maken. Ze hebben een uitgebreid menu, veel vis, iedereen neemt wat anders, maar het smaakt allemaal prima.  Na het eten rijden we naar het strand, waar we nu wel op tijd zijn voor de zonsondergang.
Ook leuk om te zien was een visser, die gewoon het water inliep met een net, wat hij over een school vissen gooide en ze zo binnensleepte. Hij vertelde, dat hij deze vis op de vismarkt ging verkopen. Wienat vertelde dat het mul was, een vis die over het algemeen gerookt wordt.
We zijn hierna nog een poosje naar met Els en Wienant meegegaan waar we gezellig gepraat hebben, rond 10 uur zijn we op Englewood aangereden, dit was toch nog een uurtje rijden. Hierna nog een poosje tv gekeken,  maar de slaap sloeg op een gegeven moment toch toe.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten