zaterdag 22 oktober 2011

Vrijdag 21 oktober 2011 - Bezorging door FedEx

Vandaag vertrekt ons bezoek. De dames zijn rond 7 uur op, onze gastenvleugel wordt grondig schoongemaakt.  We ontbijten gezellig met z'n 4en en daarna breekt het tijdstip van vertrek aan.
We nemen afscheid van de dames, we hoeven ze niet weg te brengen, want ze moeten hun auto op de luchthaven inleveren. Hierna ga ik wat boodschappen in de buurt doen, even naar de Kmart, Big Lots  en de Walmart. Als ik terugkom blijkt er een probleem te zijn met de aflevering van de bestelde camera. Volgens het internet zou FedEx het pakketje bij de voordeur gezet hebben, maar Arjan was de gehele ochtend binnen en het pakje is echt niet afgeleverd. Hij heeft inmiddels gebeld met FedEx en de chauffeur komt terug, we hopen maar dat hij het pakketje nog in de auto heeft, of misschien bij een verkeerd huis heeft gezet.
En ja hoor, het laatste is het geval, hij komt aanrijden en heeft het pakketje bij zich, met de nodige excuses, inderdaad bij het verkeerde huis neergezet !! Oeff dit was even stressen !!
Zo hebben we toch wel weer een lesje geleerd, volg goed het pakketje via het trackingnumber via internet en blijf in ieder geval thuis op de dag van bezorging !
De camera moet eerst onder stroom voor een paar uur, Arjan gaat eerst het gras maaen en daarna  eten we de restanten die we gisterenavond vanuit de Olive Garden hebben meegenomen. Het is dus een makkelijke vrijdag !
Hierna gaan we de zon in, het is heerlijk weer. Vanmorgen was het rond 8 uur maar 13 graden, maar vanmiddag is het rond de 25 graden. De wind komt uit het Noorden, maar wij liggen heerlijk achter het muurtje.
Rond 6 uur eten we een boterhammetje en daarna kijken we tv en computeren wat, ook wordt de nieuwe camera uitgeprobeerd. Leuk toestel, maar we moeten nog wel de gebruiksaanwijzing goed lezen, er zijn zoveel mogelijkheden.
Rond 11 uur gaat het licht uit.

2 opmerkingen:

  1. Nel en Anita hebben het naar hun zin gehad zo te lezen. Mooie camera, heb je de kwaliteit van de foto's al kunnen zien? Wat een heerlijke temperaturen.

    BeantwoordenVerwijderen